Майските изненади нямат край и времето ни готви нови обрати

...
Майските изненади нямат край и времето ни готви нови обрати
Коментари Харесай

Няма край! Какви изненади ни готви времето до часове

Майските изненади нямат край и времето ни готви нови обрати до часове.

До среднощ в обособени планински региони към момента ще превалява. След среднощ облачността ще се раздра и ще намалее, на доста места до най-вече ясно време. Ще духа слаб североизточен вятър, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
-->
Атмосферното налягане е близо до междинното за месеца и ще остане без основна смяна.

Утре преди обяд ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания, тук-там с гръмотевици. Има условия и за градушки. Североизточният вятър ще се усили, в източните региони ще е сдържан.

Максималните температури ще са най-вече сред 20° и 25°, в София - към 20°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, след обяд по северното крайбрежие с валежи. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 17°-19°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

В планините преди обяд ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан, по високите част до мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра - към 7°.

През идващите дни преди обяд ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъжодвна облачност и тук-там, основно в източните и планинските региони, ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици.

Във вторник вятърът ще е слаб, по Черноморието до сдържан от североизток, в сряда в Западна и Централна България ще стихне. Максималните температури ще са сред 21° и 26°, предава Българска телеграфна агенция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР