Майката на Сузанита - Шенай, разкри пред България днес причината,

...
Майката на Сузанита - Шенай, разкри пред България днес причината,
Коментари Харесай

Майката на Сузанита шокира всички: Ето защо са се разделили с Марк

Майката на Сузанита - Шенай, разкри пред " България през днешния ден " повода, заради която щерка ѝ си е тръгнала от бащата на детето ѝ. " 3асега без коментар. На Сузанита сега не ѝ се приказва. При мен са с бебето и се гледаме ", показа тя пред медията.

" Дъщеря ми е над 18 и може сама да взема решение какво да прави! Добре е. Много ѝ оказвам помощ, с каквото мога, дружно се оправяме с всичко ", добавя още майката на изпълнителката, която наскоро постави завършек на връзката си с Марк Славов. Припомняме, че признанието за разлъка дъщерята на Орхан Мурад направи през април в Инстаграм, когато изтри и всичките си фотоси в обществената мрежа.



" Искам Сузи да е щастлива, тъй като беше очевидец на доста изневери, напивания, алкохолизъм и по тази причина не откри смисъла и щастието в тази връзка. И аз прощавах 19 години и нищо не завоювах, разделих се с татко ѝ. Но ми минаха годините и младините ", откровена е някогашната жена на артиста Мурад и отбелязва, че когато човек остарее, по-трудно се доверява и намира обич.

Шенай е уверена, че в случай че човек не е благополучен с колегата си, е редно да предприеме ограничения в точния момент. " И да казваш, че поради децата го правиш, отново не е същото. Защото тъкмо те не трябва да порастват в отровна среда, с цел да не стигнат след време също до алкохол и опиати. 3ащото образецът, моделът на държание, всичко идва от неразрешените проблеми сред родителите ", безапелационна е тя.

" Откакто се разведох, доста неща при мен се трансформираха. В началото всеки е добър, дава обещание доста и след това идват разминаванията. А какъв брой хора не са раждали деца, осиновяват и ги гледат по-добре от същинските им родители. Светът е дребен и по тази причина постоянно може да се откри добър човек, който да желае да им бъде добър и грижлив родител ", споделя още към този момент намерилата своето благополучие Шенай. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР