Майката на Кирил Петков, която страни упорито от медийното пространство

...
Майката на Кирил Петков, която страни упорито от медийното пространство
Коментари Харесай

 Майката на Кирил Петков прокле Слави Трифонов 



Майката на Кирил Петков, която страни настойчиво от медийното пространство за разлика от татко му, за пръв път изрази мнението си във връзка офанзивите против сина ѝ, идващи от Слави Трифонов и хората му, както и от другите политически съперници на водача на Политическа партия.,пише Ретро бг

Пенсионерката Венета, която продължава да живее пищно в Канада, изригна във фейсбук профила си в отбрана на своя единствен правоприемник.

„ Не мога да съм по-горда с моя наследник! Щастлива съм, че доста хора поддържат чистите младежи от „ Продължаваме промяната “. Тези прелестни хора желаят да живеят в почтена страна, в която нейният капацитет работи за нейния разцвет! За страдание, не са малко тези, които стопират тази работа. Техният набор е необятен: корумпирани и продажници, духовно примитивни, арогантни, завистници, или обезверени и изтощени. Погледнете хоризонта! Зарядът и силата за европейска и цивилизована България е огромен и трябват силите на всички! “, написа Венета Петкова в навечерието на митингите против сина ѝ.

Досега някогашната библиотекарка не си е разрешавала да показва мнението си обществено. Функциите ѝ са конфискувани от бащата на Петков – Петко, който е сив кардинал в партията му и пръв негов консултант по всички въпроси. Родителите на Кирил от дълго време живеят разграничени. Той и баща му се връщат от Канада у нас още през 2007 година, само че Венета не стяга куфарите с тях и взема решение да продължи да живее като емигрантка в чужбина. Тя остава да работи като началник на клон на известна и огромна библиотека в провинция Британска Колумбия в Канада, където се пенсионира преди броени месеци с над 2 бона пенсия. И след края на стажа си пловдивчанката не се прибра в родната си страна, въпреки синът ѝ да застана отпред на страната.

От обществените мрежи на майката на Петков стана ясно още, че тя е на страната на брачната половинка му Линда в любовния триъгълник, който се заформи сред него, жена му и сгодената за близкия му другар Мирослав Иванов Лена Бориславова. Венета не симпатизира по никакъв начин на Лена и даже не я е удостоила с достойнството да бъдат приятелки във фейсбук.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР