Майкъл Джексън е отговорен за смъртта си, като е имал

...
Майкъл Джексън е отговорен за смъртта си, като е имал
Коментари Харесай

След 13 години. Шокиращ факт за смъртта на Майкъл Джексън

Майкъл Джексън е " виновен " за гибелта си, като е имал 19 подправени персонални карти за сдобиване с медикаменти, разкрива документален филм на TMZ.

Кралят на поп музиката Майкъл Джексън умря през юни 2009 година след тежък инфаркт. Легендарният артист беше открит мъртъв в дома си в Лос Анджелис в резултат на свръхдоза анестетик пропофол, написа БГНЕС.

Въпреки че артистът умира от предозиране с лекрства, се разкрива, че през живота си е приемал тревожни дози разнообразни лекарства, обезпечени му от голям брой лекари.

Според документалния филм TMZ, основан на следствия за гибелта му, събитията, довели до трагичния край, са заради това, че в продължение на години „ всички тези разнообразни медицински експерти са разрешили на Майкъл да диктува личните си условия, да получава медикаментите, които желае, когато ги желае, където ги желае. Всички те са повода той да е мъртъв през днешния ден. "

Съобщава се също, че артистът е имал 19 подправени персонални карти, с цел да се снабдява с мечтаните от него медикаменти.

" Начинът, по който Майкъл се е сдобивал с всички тези медикаменти, е бил „ извършване на покупки “ от лекари. Той е имал доста, разнообразни лекари, с които бил обвързван, и отивал при " лекар А " и желал успокоително, а по-късно отивал при " лекар Б " и желал същото ", твърди пластичният хирург на Джексън, доктор Хари Гласман.

" Майкъл е виновен значително за личната си гибел, само че сигурно това е станало с огромна помощ от здравната общественост ", прибавя той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР