Майка ми успя да съсипе живота ми не само на

...
Майка ми успя да съсипе живота ми не само на
Коментари Харесай

Майка ми настрои против съпруга ми и ни раздели завинаги

Майка ми съумя да съсипе живота ми освен на мен, само че и на моя брачен партньор. Не можах да схвана за какво искаше да съм нещастна, въпреки всичко бях нейна щерка.

Време е да ви опиша моята история.

Съпругът ми се споделя Красимир. С него се оженихме преди 5 години, а сме дружно от 7. Роди ни се дребен наследник и бяхме на седмото небе от наслада. През всичките години бракът ни беше постоянен, живеехме в естетика и съгласие. Но нашата обич последователно стартира да се разпада. При това поради някакви глупави битовизми. Покрай грижите за детето и работата ни стартира да не ни доближава време да сме дружно. Започнахме да се отчуждаваме. Не помня от кой момент не бяхме правили секс. Отношенията ни несъмнено не бяха хармонични и любовни, както преди време. Започна да се усеща напрежение, за което не смеехме да приказваме между тях.
Моята майка усети нещата и вместо да ми вдъхне кураж, реши да ме настрои още повече против брачна половинка ми.

Звънеше ми скрито по телефона с думите, че е сигурна, че Краси си има друга и ми изневерява. Мама твърдеше, че той пръска парите си по нея, почнал е да пие и не обича нито мен, нито личното ни дете. Няколко пъти сполучливо я пренебрегнах, само че тя не се отхвърляше и продължаваше да нахалства. Стигна до такава степен, че ме посъветва да напусна мъжа си. Доста безочливо от нейна страна, тъй като преди години самата тя беше изневерила на баща и сега живееше с следващия си нов ухажор.

 разлъка

Един ден майка ме предложения на посетители у тях под претекст малко да ме анулира и да се грижи за детето. Уж искаше да си умря и разтоваря. На въпроса дали да дойда дружно със брачна половинка ми, тя изрично отхвърли. Това ѝ беше изискването.

Дойде и този ден. Тя знаеше, че Красимир ще върви в командировка и незабавно ме предложения вкъщи, дружно със сина ми.
Когато пристигнахме се оказа, че актуалният ѝ другар има някакъв празник и масата беше богато отрупана с ястие и пиянство. Надойдоха и други посетители, а аз бях настанена до синът на нейният ухажор - Орлин. Момчето се оказа доброжелателно и добре възпитано, по тази причина аз се отпуснах, а майка ми непрекъснато наливаше алкохол в чашата ми. Постепенно съзнанието ми стартира да се замъглява, очевидно се бях отпуснала прекалено много. Осъзнах, че към този момент съм изпила много алкохол, само че нямаше връщане обратно. След това цялата вечер ми се загуби. 

На другата заран щом отворих очи останах смаяна - до мен сладко си спеше въпросният Орлин. Главата ме болеше, а и нямах никакви мемоари какво се е случило. Не знаех дали този човек просто си е лежащ до мен или сме правили нещо. Почувствах се извънредно!
Но най-лошото е, че майка ми ни беше снимала, до момента в който спим и беше пратила фотографията на брачна половинка ми. Освен това му беше споделила, че го напущам, тъй като съм срещнала по-млад и прекрасен мъж от него.

 майка

Когато Красимир се върна от командировката, аз направих даже невъзможното, с цел да го убедя, че всичко това е долна неистина. Но той не искаше да повярва и да ми елементарни пиянската постъпка. Аз осъзнах, че майка ми е мислила този подъл проект дни наред и е съумяла да ме преметне и да го извърши.
В последна сметка ние се разделихме.

 бракоразвод

След време се разбра, че във въпросната нощ сред мен и Орлин не се е случило нищо. Но към този момент беше прекомерно късно да се върна към индивида, който обичах.
След случката прекъснах взаимоотношенията с майка си. Така изгубих двама души, които обичах.

В момента пребивавам сама с детето си. Никога няма да простя на мама това изменничество и раната, която остави в душата ми. Тя унищожи брака и любовта ми.
Днес още веднъж звъня на някогашния си брачен партньор и го апелирам за още един късмет. Но той не ми прости, а аз съзнавам, че неговото доверие към този момент е изгубено окончателно.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР