Майка ми провали живота ми нарочно. Не мога да повярвам,

...
Майка ми провали живота ми нарочно. Не мога да повярвам,
Коментари Харесай

Майка ми умишлено съсипа живота ми

Майка ми провали живота ми преднамерено. Не мога да допускам, че ненавижда толкоз доста личната си щерка.

Едва когато навърших четиридесет години, животът ме научи да нямам доверие на безусловно никого. Понякога даже най-близките могат да ви предадат. Израснах в положително семейство.

В пети клас имах фантазия да стана хирург. След като споделих на майка ми за това, тя ме похвали и сподели, че с цел да последвам медицина, би трябвало да изучавам доста. Тези думи станаха основни за мен и изцяло се потопих в ученето. Стоях в библиотеките с часове, молех родителите ми да ми купуват още литература. Спрях да се интересувам от заниманията, които избират младежите, главното ми занимание бяха книгите и ученето.

След като приключих учебно заведение със златен орден, аплайвах в медицинския университет. Чаках със седмици отговор и в средата на август майка ми заяви, че са се обадили и са споделили, че не съм призната.

За мен това беше същинска покруса. По-късно майка ми сподели, че не съм задоволително интелигентна, с цел да последвам медицина. Само татко ми ме успокояваше, че нещата могат да се получат след време.

Намерих си работа в магазин, с цел да не увисвам на врата на родителите си. На 23 години се омъжих, забременях, само че бременността се оказа извънматочна. След интервенцията мъжът ми ме изостави. Започнаха затруднения на нервна основа, инфектиране след инфектиране, две интервенции и вследствие на 26 години ми извадиха фалопиевите тръби, опцията да имам деца по натурален път беше 0%.

Живеех от заплата до заплата, от време на време нямах пари даже за парче самун, само че нямаше кой да ми помогне, тъй като родителите ми отпътуваха за Канада преди 10 години при сестра ми. След като приключи учебно заведение, тя влезе да учи право, където се срещна със студент по продан, омъжи се и отпътува.

Тя повика родителите ни при себе си, а мен оставиха да се оправям сама и всичко това, откакто разбрах какво е сторила майка ми.

Един ден тя ме помоли да оказа помощ на татко ми да почисти вилата, която взеха решение да продадат. Сред купчина отпадъци открих кутия с 2 писма от медицинския университет.

Според първото писмо са ме приели като най-хубава от претендентите. Второто писмо гласеше, че в случай че трансформира решението си, би трябвало да отида и да си взема документите. Баща ми наведе глава и сподели да запитвам майка си.

Същата вечер имаше сериозен диалог без крясъци и истерици и майка ми просто сподели:

„ Ако ти бях дала опция да учиш, ти щеше да заминеш. Кой щеше да се грижи за сестра ти? ”

Отишла в университета и споделила, че съм бременна и ще се бракосъчетавам. Майка ми провали живота ми, без да й мигне окото.

Вижте още: Не желая свекърва си към щерка ни

Продадоха всичко и отпътуваха.

Преди пет години се срещнах с Антон, той беше женен, откакто жена му родила, избягала от родилния дом. Дъщеря му София е на 8 години, назовава ме мама, тъй като когато се запознахме, беше мъничка. Преди четири години си открих работа в огромен хипермаркет, пътувам много, само че заплащат повече. Преди три години осинових момичето. На тържеството бяха единствено приятелите и родителите на Антон, които ме назовават ​​своя щерка. Когато майка ми видя фотографията в обществената мрежа, написа: „ Много хубав мъж, скърбя, че е избрал такава жена, уповавам се да промени решението си “.

Не мога да схвана по какъв начин е допустимо да постъпва по този начин със личната си щерка си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР