Майк Тайсън направи любопитен коментар преди реванша между Олександър Усик

...
Майк Тайсън направи любопитен коментар преди реванша между Олександър Усик
Коментари Харесай

Майк Тайсън: Усик е елитен боксьор-аматьор и точно това създава проблеми на Джошуа

Майк Тайсън направи любопитен коментар преди реванша сред Олександър Усик и Антъни Джошуа, описвайки мощните страни на украинеца и давайки съвет за триумф на британеца.

„ Усик е доста сложен за удряне. Той е първокласен боксьор-аматьор, а тъкмо този вид боксьори противодействат на видове като Джошуа, тъй като се движат прекомерно доста, вършат отклони и други сходни неща “, сподели „ Железния Майк “ в подкаста на Джо Роугън, представен от Ring News 24.

Любопитното е, че и двамата бойци са олимпийски първенци, само че в разнообразни дисциплини. Усик едвам преди няколко години реши да качи килограми, с цел да се състезава с най-тежките, до момента в който Джошуа спря да тренира като бодибилдър и смъкна мускулна маса.

„ Той е кадърен на доста и по тази причина не е изгубена душа, може да се учи доста, прави го сега и по тази причина Джошуа е толкоз рисков, тъй като продължава да се учи. Не бива просто да отстъпва, а крошетата му би трябвало да са непрекъснати, с цел да създадат разликата “, сподели още Тайсън.

„ Ей Джей “ се славеше като един от бойците с най-тежък удар в бокса, само че от мача му с Владимир Кличко насам все по-рядко виждаме деянията му на груба мощ. От една страна е добре, че се развива, като боксьор, само че от друга губи това, което го трансформира в толкоз популярен първенец.

Вторият дуел сред двамата е на 20 август в Саудитска Арабия. Очакванията са за едно същинско представление.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР