Мая Манолова на мен лично е звъняла. На всеки от

...
Мая Манолова на мен лично е звъняла. На всеки от
Коментари Харесай

Захариева: Манолова ми звънеше и искаше…

Мая Манолова на мен персонално е звъняла. На всеки от ГЕРБ е звъняла - с цел да вдигнем статута на омбудсмана. Това съобщи пред бТВ външният министър в оставка Екатерина Захариева. И отсече: „ Айде въпреки всичко да имаме малко повече морал. “.

Захариева сподели това във връзка вчерашната акция на Манолова и депутати от комисията по проверката в Булгартрансгаз. Те отидоха в сдружението, с цел да си изискат персонално отказаните документи. ГЕРБ назова това „ енергиен Костинброд ” и изиска оставката на Манолова като началник на комисията по инспекцията на властта.

„ Толкова ненавист и експанзия, която се излъчва от новите партии в Народното събрание, не съм виждала. Крайно време е да престанат да мислят за персоналния си ПР. Защото това, което се случи през вчерашния ден си е тъкмо персонален ПР на Манолова “, сподели Захариева. „ Манолова злоупотребява с пълномощията си, на следващия ден от комисията ще стартират да арестуват хора на улицата, тъй като са народни представители и считат, че са над закона ”, разяснява още Захариева.

 „ Видно от първия ден на новия парламент е, че Слави Трифонов няма да предложи кабинет. Очевидно единствената цел им е да внесат промени в Изборния кодекс, мислейки си, че по този метод ще завоюват служебна победа “, предвижда Захариева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР