Мая Манолова, която днес повече акция пред Булгаргаз като дари

...
Мая Манолова, която днес повече акция пред Булгаргаз като дари
Коментари Харесай

Мая обърна палачинката, скочи на Киро: Г-н Петков, не сте шеф на поща! Кашата ви е за над 1млрд.

Мая Манолова, която през днешния ден повече акция пред „ Булгаргаз ” като подари на сдружението остарели и студени радиатори, изясни пред Българска национална телевизия, че е желала да попита дали ще имаме синьо гориво за август и за зимата, има ли подписани контракти и при какви процедури.

„ Имам информация, че това се случва на мрачно, като се заобикаля закона за публичните поръчки. Не се употребяват двете съществуващи газови тържища. Това се прави с авансово определени компании и евентуално за комисионни, тъй като цените са доста над пазарните ”, сподели водачът на гражданската платформа „ Изправи се.БГ ”.

Манолова съобщи, че едно от сдруженията, което доставя газ през юни е обвързвано с „ Газпром ”.

„ Слушам Кирил Петков, който декларира, че надали не всяка седмица пращал писмо на „ Булгаргаз ”. Г-н Петков, вие не се началник на пощенски клон и чиновниците на „ Булгаргаз ” не са пощенски чиновници. Ако не знаете по какъв начин да продължителите връзките с „ Газпром ” вижте по какъв начин го вършат в Германия, Австрия и Италия. Ние сме застрашени и от наказания за арбитражно дело за над 1 милиард. Защото не купуваме на ниска цена газ, а взимаме от медиатори ”, изясни Манолова.

„ В тази невиждана рецесия, наречена диверсификация, в която ние употребяваме същите източници по същите трасета, само че с 30-40 % повече и с медиатори, в тази каша ни вкара държавното управление на Промяната и шефът на „ Булгаргаз ”, сподели още тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР