Матю Макконъхи избра интересен начин да отбележи световния ден на

...
Матю Макконъхи избра интересен начин да отбележи световния ден на
Коментари Харесай

Само по буркан краставички: Матю Макконъхи сподели закачлива гола снимка

Матю Макконъхи избра забавен метод да означи международния ден на киселата краставичка. Актьорът показа своя гола фотография, която до момента не беше ставала обществено притежание. 

На фрагмента виждаме Макконъхи, който стои чисто гол пред отворен ледник, до момента в който държи бурканче, цялостно с кисели краставички. Единственото нещо, в което е “облечен ” артистът, е герданът с мъниста, който виси от врата му. 
                             

Снимката, от която очевидно не една и две щастливи последователки на Макконъхи са качили кръвно, провокира проливен дъжд от мнения. 

“Извинете ме до момента в който отивам за соев сос ”, споделя една от последователките на Макконъхи в Instagram. 

“Да. Ето по този начин брачният партньор ми вади киселите краставички от хладилника. Това в действителност е единственият метод. Не се окайвам. ” прибавя друга дама шеговито.

„ Кой изряза тази фотография? Разстроена съм. " оплаква се една от фенките под фотографията. 
 10 от най-чаровните моменти на Матю МакКонъхи  10 от най-чаровните моменти на Матю МакКонъхи  10 от най-чаровните моменти на Матю МакКонъхи  10 от най-чаровните моменти на Матю МакКонъхи
Намират се доста мнения, които подканят Матю Макконъхи да споделя повече такива свои фотоси. Не можем да бъдем по-съгласни!

Любовта на феновете на Макконъхи към неговите голи фотоси съвсем може да се съпостави с любовта на артиста към хрупкавите кисели краставички. Макконъхи се самоопределя като “експерт по киселите краставички ” и не не помни да отдаде респект на консервирания зарзават. 

Миналата година Макконъхи разказа в детайли историята на произхода на киселите краставички в особено видео.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР