Матурите в детските градини се въвеждат, за да се разпределят

...
Матурите в детските градини се въвеждат, за да се разпределят
Коментари Харесай

ВМРО бие тревога: Поредно безумие в навечерието на 24 май! И за сметка на невинните ни деца

Матурите в детските градини се вкарват, с цел да се разпределят бюджети без цел и мисъл за възстановяване на просветителната система. И това още веднъж е за сметка на почтените ни деца!
Това пишат от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация в известие до медиите.
Прилагаме цялостната позиция на Българското национално придвижване:
Това е следващото безумство и то в навечерието на най-светлия празник – 24 май – денят на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност. Ние от Вътрешна македонска революционна организация сме безапелационни, че това е следващата подигравка на безродната „ експертиза “, която трайно се загнезди в МОН последните три години.
Матури в детските градини?! Децата в детските градини ще бъдат изпитвани и в резултат на това ще бъдат признати или отхвърлени от мечтаното от родителите учебно заведение в първи клас.
Безумието на служителите е на път да забие следващия гвоздей в ковчега на българската просветителна система. С непрестанните проби и атестации тя генерира към този момент цели генерации от деца, които се приспособяват да дават отговор на изпити и въпроси, само че не и да натрупат действителни познания. Това към този момент дава тежко отражение в обществото ни. Дълбоката демографска рецесия и положението на образованието безусловно слагат на карта оцеляването на нацията.
Министерството на образованието обаче не се интересува от това. То се интересува от разпределение и прехвърляне на бюджети. Матурите в детските градини са тъкмо за това – за разпределение на бюджети. Сметката, несъмнено, ще бъде платена от родителите и децата.
Ето за какво Вътрешна македонска революционна организация упорства страната да се върне в образованието, в това число и в детските градини, където върху децата се ползват знайни и незнайни способи на образование и образование, включително повлияни от извратените ЛГБТИ+ идеологии, прокарвани от присъдружните на ведомството Неправителствени организации.
В идващия парламент Вътрешна македонска революционна организация ще работи за:
– Намаляване на административната тежест в работата на учителите в предучилищното и учебното образование;
– Материално стимулиране на креативния метод и новаторските способи на обучение;
– Гарантирано съблюдаване на задачите на ЗПУО във връзка с патриотичното образование и приобщаващата роля на българския език;
– Повишаване на равнището на успеваемост в образователния развой посредством моделиране и въвеждане на практики, които построяват функционални познания и умения в децата;
– Изваждане от образователните стратегии на всички ненужни и безполезни форми на образование, които не са съобразени и не са пригодени към качественото включване в публичния живот на учениците, излизащи от системата на междинното образование;
– Приобщаване на бизнеса към ефикасния образователен процес;
– Стимулиране на професионалната подготовка на учениците;
– Въвеждане на наложително гражданско-правно обучение, което да даде основите на образованието за правата и отговорностите на всички български жители.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР