Математикът на БАН проф. Николай Витанов е получавал смъртни заплахи

...
Математикът на БАН проф. Николай Витанов е получавал смъртни заплахи
Коментари Харесай

Пълен терор над Витанов! Какво му готвели

Математикът на Българска академия на науките проф. Николай Витанов е получавал смъртни закани за песимистичните си прогнози за развиването на COVID-19 у нас. Това той призна в ефира на NOVA.

" Ноември месец предходната година бях тръгнал със фамилията ми на път и трябваше да излезем на автомагистралата. Аз имам някои привички от казармата и те са, че когато човек потегля на път с автомобил, го преглежда.

Поглеждам и виждам, че не е в положението, в което съм го оставил - бутнато е нещо, с цел да може да се случи случай, когато се движа с висока скорост по автомагистралата ", описа професорът и изясни, че гумата е била обработена по този начин, че да изгърми при по-висока скорост.

" Витанов, след няколко удара с винкел в главата, изчисленията ти ще бъдат напълно разнообразни ", цитира той една от заканите.

" Витанов, умри куче продажно. Ти би трябвало да бъдеш съден, да бъдеш погубен с камъни ", написа различен неприятел в онлайн конгрес. Математикът твърди, че също получава закани " по какъв начин ще му бъдат счупени краченцата ". 

”Аз в никакъв случай не съм взел участие във взимането на решения какви ограничения би трябвало да се ползват, с цел да се овладее пандемията. Аз единствено върша разбори. Каквито са числата - такива. И виждате, че каквото споделям - става ", съобщи Витанов и загатна, че напълно скоро ще се откаже от обществените си прогнози за вируса. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР