Масово нощно бягане с челници по случай деня на Варна

...
Масово нощно бягане с челници по случай деня на Варна
Коментари Харесай

Нощно бягане в деня на Варна

Масово нощно тичане с челници по случай деня на Варна " Пътят към светлината " следва на 15-ти август 2018. Часът на събирането е 21:30 часа, часът на старта 22:00, а мястото - Слънчевият часовник, на входа на морската градина.

Маршрут: обиколка на Приморски парк. В рамките на Празника на град Варна, ще бъде проведен обичаен вечерен крос - шествие, със светещи челници и гривни, с авансово квалифициран маршрут с начало и край, в границите на крайморската алея и морската градина.

Група от хора ще се движат сходно на рейс - следвайки избран маршрут, а участници ще се включват или напущат групата на избрани места. Ще бъдат обозначени тъй наречените “спирки “ от където ще могат да се включват и надлежно „ слизат “ бегачи по трасето. Темпото ще се дефинира от най-бавните участници, като всички се движат дружно по алеите.

Преди старта ще бъде изтеглена лотария с награди, обезпечени от Дирекция Спорт на Община Варна. За всички участници ще има готови светещи гривни. Инициативата се провежда от iRun и Дирекция " Спорт " на Община Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР