МАСКИТЕ ПАДНАХА! Въобще не съм изненадан, че никой от тримата

...
МАСКИТЕ ПАДНАХА! Въобще не съм изненадан, че никой от тримата
Коментари Харесай

Стъки подивя срещу тримата отровени

МАСКИТЕ ПАДНАХА! Въобще не съм сюрпризиран, че никой от тримата отровени не одобри поканата ми за спор! За здравомислещите хора стана ясно кой се опасява от детектора на лъжата и се тормози да не лъсне истината за площадната вакханалия! Това написа на профила си във Facebook Станислав Недков – Стъки.

" Най-дълбоко повлияният от отровата в него, мразещия всичко що диша юрист, в прав текст призна, че задачата му е да вземе властта и да се саморазправя с всички негови съперници. Понеже нееднократно е показвал, че неслучайно се бори да наложи джендър идеологията, думите му не ме учудват. Но ще му кажа следното: КОГАТО ПРИЛИВЪТ ОТМИНЕ, ЩЕ СТАНЕ ЯСНО КОЙ съдебна експертиза Е КЪПАЛ ГОЛ! ", акцентира той.

Вие сте гол и няма да съумеете, господин Адвокат, тъй като нямате идея! “Стани да седна ” не е идея! “Оставка ” не е идея! Коя партия обслужвате с вашия неблаговиден опит за бунт, господин Адвокат? Партията на олигарсите или партията на комунистите? Как ще вземете властта, откакто вие не сте водач на политическа партия? Или може би смятате да организирате боен прелом? Господин Адвокат, вие не можете да бъдете водач, тъй като нямате качествата на подобен! Нямате храброст, нямате ясни послания и оферти, които да подобрят живота на българите! Имате в обилие завист, неосъществени упоритости да водите хорото и провалена кариера! ", не скри яда си ММА боецът.

" Вие сте гол, господин Адвокат! Лошото е, че желаете да съблечете и да вземете вярата и на хората, които в действителност желаят нещо положително да се случи в страната! Очаквам дребното останали на митинга ви млади българи и непартийните членове, скоро да ви изритат от там! Вие тримата им пречите да дишат! Пречите им да излъчат своите естествени водачи! Налагате им за водачи провалени политици, взели участие в предходни ръководства на страната, юристи на мафията и членове на НПО-та финансирани от чужбина. Аз не съм с вас, тъй като имам идея! Моята идея е идея и на хиляди други български жители! Ние желаеме да се върне нормалността, законността и реда в страната! Да се съблюдават правата на всички българи! ", акцентира Стъки.

" Аз съм неудовлетворен от ръководствата през целия преход, тъй като никой не съумя да се оправи с битовата престъпност, с цел да бъдат хората спокойни за здравето и имуществото си. Малкият и междинен бизнес имат ужасяваща потребност от поддръжка, изключително в този момент след пандемията. Правителството би трябвало да насочи старания и голям запас да бъде подкрепена тъкмо тази част от бизнеса, тъй като 75% от българите работят в такива предприятия. Тези и доста други проблеми би трябвало се решат незабавно, тъй като съгласно доста анализатори ни чака най-тежката зима от 1997г насам! Като национално виновен българин считам, че тъкмо в този момент не би трябвало да вкарваме страната и в политическа рецесия! Затова ежедневно ще продължа да упорствам държавното управление и държавната администрация да си правят работа, без да препречвам кръстовища и без да мятам яйца и риба по тях! ", приключва Станислав Недков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР