Маскирани полицаи преобърнаха ромската част на бургаския кв. Победа“, известна

...
Маскирани полицаи преобърнаха ромската част на бургаския кв. Победа“, известна
Коментари Харесай

Спецченгета преобърнаха бургаския квартал „Победа“, има задържани за нов вид опасна дрога

Маскирани служители на реда прекатурнаха ромската част на бургаския кв. „ Победа “, известна като Комлука, оповестиха очевидци на профилираната акция пред БургасИНФО. Спецполицаите са блокирали махалата тази заран, като от домовете им са били изведени с белезници няколко мъже. По първична информация акцията е ориентирана към дилъри на нов тип рискова дрога, която е можела да нанесе съществени вреди по здравето и да се трансформира безусловно в зараза.

Според притежатели на обекти в региона опиатът е на правилото на чайовете, които са от до момента известната дизайнерска дрога, само че с доста по-силен резултат. Популярните чайове са предопределени за пушене, като се смесват с марихуана. Дилърите в допълнение засилвали въздействието им с спомагателни примеси. При инспекция реагирали на метамфетамин, което означавало, че най-вероятно вътре има и примеси от пико.

По този метод с разнообразни съставки дрогата става налична, евтина, само че с извънредно мощен упоителен резултат, което я прави доста рискова.

По неофициални данни по време на акцията, извършена от ОДМВР-Бургас, са арестувани трима мъже на забележима възраст към 40 години.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР