Мащабната продукция Lord of The Rings In сoncert ще гостува

...
Мащабната продукция Lord of The Rings In сoncert ще гостува
Коментари Харесай

Lord of The Rings с нова дата през пролетта

Мащабната продукция Lord of The Rings In сoncert ще гостува у нас за огромния край на сагата през  пролетта на 2020-а. Технически и логистични аргументи попречват навременното идване на интернационалния екип и техниката, нужна за шоуто в средата на ноември. Потвърдената от екипа на Хауърд Шор дата е 24 април, когато 30-членният състав ще се завърне в Европа за актуализирания график на турнето.

До момента милиони фенове от няколко континента съпреживяха именитата история във формата филм-концерт, а вълнуващата трилогия ще има своя подобаващ величествен край и в София.  Най-зрелищната част от сагата, „ Завръщането на краля “, ще бъде показана на великански HD екран в съвършена симбиоза с истинския, величествен саундтрак, изпълнен онлайн от 300 души хор и оркестър. Всички, закупили билети за Lord of The Rings In сoncert досега, могат да ги запазят, защото ще важат без презаверка. Те ще получат и спомагателен комплимент от основателите на шоуто, опция да завоюват афиш с подпис персонално от Хауърд Шор или имитация на „ The One Ring ”. За повече информация следете страницата на Keen acts. От 25 октомври се пускат и специфични билети с 50% отстъпка за деца от 8 до 12.  Феновете до 7-годишна възраст в това число влизат гратис, само че нямат непокътнато място. Желаещите да върнат билетите си могат да го създадат посредством партньорската мрежа на „ Ивентим “.

 „ Властелинът на пръстените: Завръщането на краля “ е измежду няколкото безспорни първенци в цялата история на киното. Филмът печели 11 награди „ Оскар “, в това число за „ най-хубав филм “, „ най-хубав режисьор “ и „ най-хубави образни резултати “. Третата и последна част от сагата неслучайно печели определението „ един от най-великите филми на всички времена “ след грандиозния край. За триумфа и мощното влияние на продукцията безспорно способства и саундтракът на популярния композитор Хауърд Шор. Неговата интерпретация върху света на Толкин продължава да очарова генерации почитатели, като в същото време е награждавана три пъти от Академията, получава четири пъти „ Грами “, два Златни глобуса, както и голям брой оценки от фестивали и критици.

На 24 април 2020-а  в „ Арена Армеец “ правилните фенове на „ Властелинът “ още веднъж ще изживеят епичната кулминационна точка на трилогията – Битката на Пеленорските поля, най-голямото стълкновение във Войната за пръстена и най-грандиозния конфликт за цялата Трета ера. „ Властелинът на пръстените: Завръщането на краля “ ще се излъчи за финален път у нас на огромен екран в неповторимия формат „ филм с музика онлайн “, сплотяващ две магични прекарвания в един същински гуляй за сетивата. Самият Питър Джаксън споделя: „ Това е най-близкият вероятен допир на фена с кино лентата – най-зрелищното и интимно прекарване за почитателите на Властелина. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР