Мартин Скорсезе, известен с емблематичните си филми като Добри момчета“

...
Мартин Скорсезе, известен с емблематичните си филми като Добри момчета“
Коментари Харесай

Нов трейлър на Killers Of The Flower Moon с Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро

Мартин Скорсезе, прочут с емблематичните си филми като „ Добри момчета “ и „ Шофьор на такси “ се завръща дълго чакано с най-новия си план „ Killers Of The Flower Moon “. След четиригодишна пауза от последния му филм, „ Ирландецът “, Скорсезе се завръща с още един присъщ епос.

Режисьорът е прочут с неповторимото метод, по който споделя историите, и с прецизното си внимание към детайла. Предишните му произведения са получили утвърждението и на критици, и на аудитория, и доста от тях са паметни в света на киното. В резултат на това има големи упования към завръщането на Скорсезе и какво ще показа на публиката с „ Killers Of The Flower Moon “.

Лентата е историческа драма трилър, основана на действителна история. Във кино лентата вземат участие Робърт де Ниро и Леонардо ди Каприо, за които това е следващо присъединяване във филм  Скорсезе. С присъщия жанр на режисьора и гения на актьорския състав, „ Killers Of The Flower Moon “ дава обещание да бъде епична престъпна сага, която пленява публиката.

Ето и филмовия откъс:

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР