Мартин Георгиев официално подписа договор с Барселона. Каталунците съобщиха новината

...
Мартин Георгиев официално подписа договор с Барселона. Каталунците съобщиха новината
Коментари Харесай

Барселона представи родния талант Мартин Георгиев

Мартин Георгиев публично подписа контракт с Барселона. Каталунците оповестиха новината в формалния си профил в Туитър. Играчът минава при петкратните европейски клубни първенци с трансфер от родния му Славия.

На представянето на на играча участва шефа в клуба Хоан Солер Фер, както и различен представител на каталунците - Хосе Рамон Алексанко.

В дубъла на Барселона българинът ще играе под управлението на една от огромните звезди на отбора от недаблечното минало - Рафаел Маркес.

„ Благодарим на семейство Георгиеви, че се доверихте на Ла Масия за образованието на вашето дете като футболист и човек “, написаха от Барса.

Георгиев има седем мача със Славия в efbet Лига, а напълно неотдавна 16-годишният защитник победи за Купата на БФС с юношите на " белите " след триумф над Левски във финалната среща. Преди това пък Георгиев беше непрекъснат титуляр в селекцията на Йордан Петков за България U17 по време на Европейското състезание за юноши в Израел, където осъществя гол против Нидерландия в първия мач в групата. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР