Мартин Димитров и Петър Славов - две безспорни фигури в

...
Мартин Димитров и Петър Славов - две безспорни фигури в
Коментари Харесай

Политолог: Мартин Димитров и Петър Славов са безспорни фигури в демократичната общност

" Мартин Димитров и Петър Славов - две безспорни фигури в демократичната общественост. Политическото им държание е поредно, намерено, подчинено на ясни правила и ползи ". Тези похвални слова написа известният и влиятелен политолог Огнян Минчев в своя Facebook профил.

" На пръв взор слагането им на задните места в листите на Демократична България е необичайно и необяснимо. Всъщност обаче е разумно. Предполагам, тъй като не са ходили да се натискат в щаба и да се конкурират със Сульо и Пульо за по-предни места. Освен това имат възгледи - един натоварващ разкош в български условия. Заслужават избор с преференция. Защото достиженията им като парламентаристи и водачи от повече от десетилетие насам са безспорни ", написа още Минчев.

Припомняме, че Мартин Димитров е претендент за депутат от гражданската квота на Демократична България в 24 МИР в София на пета позиция в листата, а Петър Славов, също от гражданската квота на Демократична България, е също на пета позиция в листите, само че в 25 МИР в София.

 Политолог: Мартин Димитров и Петър Славов са безспорни фигури в демократичната общественост

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР