Марта Вачкова и Владо Пенев заживяха заедно, сватосването им станало

...
Марта Вачкова и Владо Пенев заживяха заедно, сватосването им станало
Коментари Харесай

Мадам Мулти сватоса Марта и Владо Пенев

Марта Вачкова и Владо Пенев заживяха дружно, сватосването им станало от положителната им остаряла другарка Дарина Павлова по време на последното им посетители при нея в Дубай, пише„ Телеграф “.

От няколко дни са в дома на Марта на столичния бул. „ Пенчо Славейков “, само че стягат багажи да се реалокират в жилището на Владо на улица „ Иван Вазов “.

Новогодишните празници изкарали радостно,  отишли на посетители на Катето Евро в Кокаляне. Там си организирали групово осъществяване с още сътрудници на песента на Дони „ Страхотен ден “. След това посетили Щъркелово гнездо, където си създали прелестни снимки измежду природата. Качили се с Евтим Милов, жена му Христина Апостолова и други сътрудници от „ Откраднат живот “ до Царска Бистрица, с цел да хапнат прясно уловена риба. Обсъдили и по какъв начин ще продължат фотосите на 11-ия сезон на сериала, които започнаха предишния месец.

Вече мнозина почитатели наддават дали и в сериала героите на Вачкова и Пенев ще се съберат, както са актьорите двойка в живота.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР