Март вече е на прага ни. И ни носи надежда

...
Март вече е на прага ни. И ни носи надежда
Коментари Харесай

Тези три зодии ще сбъднат най-съкровените си желания през март

Март към този момент е на прага ни. И ни носи вяра за нещо ново, нещо по-добро. Според астролозите, представителите на тези три зодии ще осъществен всички свои фантазии.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, шансът ще ви се усмихне необятно. Идеите ви, които от дълго време отлежават, най-сетне ще се осъществен. Усилията не са били напразни. Всичко ще си пристигна на мястото. Мечтите се сбъдват, финансите се подреждат, естетика ще настъпи и в кариерата, и в персоналния живот. А краят на март ще ви сервира същинска изненада – следващото предпочитание, което Скорпионът е задържал в душата си дълго време, ще се сбъдне в действителния живот.

Телец

Скъпи Телци, хармонията влиза на всички места в живота ви. Отдавна вървите към триумфа, в този момент той ще се материализира. В средата на март очаквайте резултати. Но не се отпускайте, чака ви и доста работа. Докато шансът е кацнал на рамото ви, ще би трябвало да се потрудите добре. После ще имате време и за отмора.  Дева

Скъпи Деви, положителните вести идват. След началото на март проблемите ще изчезнат безусловно като с вълшебна пръчица, желанията ви се сбъдват. Всичко ще бъде наред.

Не се тормозете. Очаква ви една в действителност щастлива година, изпълнена все с хубави неща. ще имате мотив и за наслада, и за горделивост.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР