Марс ще пребивава в знак Козирог до 5 март. Марс

...
Марс ще пребивава в знак Козирог до 5 март. Марс
Коментари Харесай

Марс в Козирог: Планирайте, за да превърнете мечтите в реалност!

Марс ще обитава в символ Козирог до 5 март. Марс в Козирог носи упоритост, неизменност, борбеност и устойчивост. Този пренос спомага за постигането на задачите и разрешава да се решат проблемите, да се приложат на процедура нови планове и да се ускори самоувереността. Марс се усеща изцяло удобно в Козирог, тъй като тази енергична планета е ориентирана към триумф, тъкмо както Козирогът е обвързван с усилена работа и реализиране на цели, с цел да напредне.

Всъщност силите на Марс протичат толкоз мощно и елементарно в Козирог, че астролозите споделят, че той „ екзалтира “ в този знак. Затова този интервал е отличен за вдишване на огромни задания и за довеждането им чак до финала.



За разлика от Марс в Овен (който работи директно и бързо) и Марс в Скорпион (който има прочувствена активност в дейностите си), Марс в Козирог работи по-предпазливо, структурирано, ефикасно и прагматично. Това е мощен пренос, само че по по-занижен метод. Марс нормално се насочва напред мощно, уверено и импулсивно, само че когато Козирогът следи нещата, Марс ще има повече посока. Планетата на действието ще продължи напред, само че ще го прави по-спокойно и към доста директни цели, което в действителност дава на Марс повече мощ от всеки път.

Козирогът се ръководи от Сатурн, планетата на структурата и стабилността. Така че, когато Марс влезе в този знак, забравете за отдаване на фантазии или импулсивно държание. В този миг ще гледаме на живота през по-реалистичен и балансиран обектив. Марс в Козирог желае от нас да изследваме какво е пред нас, да планираме идващия си ход и да се заемем с дейности, с цел да превърнем концепциите в действителност.



Марс в Козирог е ориентиран към организация и дисциплинираност. Енергията се употребява по по-практичен и сполучлив метод, изключително в персоналните настройки и има наклонност да бъде насочвана към професионалната област. Това е време, което приканва за повече организация, тъй като ще бъде допустимо да се получат съответни резултати, реализиране на прогрес и професионален триумф.

Има и друга страна на прагматичната сила, основана от Марс в Козирог. Марс желае да работи, а Козирогът желае да се увери, че го вършим за. Тогава този пренос е подобаващото време да преоценим предходните си цели и да си сложим нови по-ясни цели, с цел да можем да ги реализираме по-добър и по-ефективен метод.

Нито Марс, нито Козирогът се опасяват от упорита работа. Ако нямаме сериозна цел, този пренос ще ни насърчи да намерим такава.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР