Марияна Николаева е победител във втория сезон на бг-риалитото Ясновидци“.

...
Марияна Николаева е победител във втория сезон на бг-риалитото Ясновидци“.
Коментари Харесай

Топ ясновидката на България, която е и варненка: Предрекох земетресението в Турция, идат нови катаклизми!

Марияна Николаева е победител във втория сезон на бг-риалитото " Ясновидци “. Родена през 1975 г, живее във Варна, омъжена с две деца.

Стига до 4-то място в Украинското интернационално тв-състезание за явления " Битката на екстрасенсите “ (Битва екстрасенсов). Пророчицата от Варна взе участие и в редица международни тв-проекти, като " Екстрасенси детективи “, " Екстрасенси водят следствие “, където мери сили с явления от Англия, Канада, Съединени американски щати, Казахстан и други страни.

Ето какво предвижда тя пред " Телеграф " за земетресението в Турция и Сирия и бъдещето на света.

- Oткрай време човечеството се пробва да предвижда мощните трусове, само че към този момент това го има единствено във фантастичните филми, както и при библейските пророци. Вие самата имала ли сте предусещане или някакъв вид индикации преди трусовете, сринали Югоизточна Турция и елементи от Сирия?

- Ако наблюдавате моите прогнози напоследък, ще видите, че в тях съм казвала по какъв начин в Турция им се написа огромно земетресение. Чувах даже звука на земята като едно бумтене. Реално това земетресение за първи път ми излезе като информация свише преди към 10-тина години, че ще стане, само че действително точния миг на настъпването му бе мъчно да се предвижда. За жал такива земетресения предстоят в Индия и Казахстан.

- Кога съгласно вас ще станат?

- Не бих могла тъкмо да го уточнявам, само че евентуално е да станат и още тази година.

- Как получавате информацията за този жанр бедствия – под формата на картини или като мисъл-форма?

- Под формата на картини. Буквално виждам по какъв начин постройките падат под личната си тежест, чувствам и вибрациите - клатя се като че ли съм в тях.

- Най-лошото мина ли в засегнатите в този момент региони?

- Ще има още земетресения, само че те ще са по-скоро затихващи – ще не престават известно време. Жертвите за жал ще набъбнат на към 20 000 души. Добрата вест е, че комшиите ще възстановят бързо живота в засегнатите градове и села. Това ще се случи в границите на единствено 2 години. В тази страна обаче ще има още катаклизми, които ще са свързани с огън и вода – пожари и наводнения. Забелязвам едно периодично повтаряне на стихиите при тях – земя, огън и вода. За мен това значи, че някаква карма имат да изплащат на национално равнище.

- Гледайки от кулата на вашата свръхсензитивна заложба, в България пишат ли ни се по-силни трусове?

- Ще има, само че няма да са толкоз мощни и заплашващи. Най-много приблизително към 3-4 да бъдат по скалата на Рихтер. Интересно е, че при нас ще има повече наводнения. Ще имаме и два по-големи пожара, само че те ще бъдат през летния сезон.

- Проф. Бойко Рангелов бе изказал догадка, че трус в Черно море (около сеизмичното огнище Шабла-Калиакра) би провокирал огромно цунами. Виждате ли материализацията на сходен сюжет скоро?

- Виждам сходни картини в бъдещето да се случват у нас, само че не смятам, че ще бъдат някакви застрашаващи живота на хората по крайбрежието на Черно море. Ще бъде като по-голям прилив след наместване на земни пластове към 2027-2028 година

- Преди време лечителката Атанаска Стратева в персонален диалог ми показа, че на млади години Ванга е предрекла пред нея, че Черно море към 2050 година ще стигне до Шумен. Това допустимо ли е?

- Има подземна река, която преди хиляди години е текла на повърхността по нашите земи. В дълбока античност кораби са плавали по нея, била е употребена за транспорт на товари. Но където е текло, отново ще тече, тъй като един ден тя отново ще се появи и ще влезе в остарялото си корито. Твърде е допустимо Ванга да е видяла тъкмо това, тъй като точно тази река има връзка с Черно море. Поне аз по този начин ги виждам нещата.

- Малко е пагубен идващият въпрос, само че се разяснява всеобщо в интернет форумите – съгласно вас сградният фонд в страната трус доколко би издържал?

- Всеки случай е друг, само че в случай че приказваме за старите панелки, то те биха издържали най-малко 7-8 по Рихтер. Ако приказваме като технологии, за мен най-висока сеизмична резистентност има гредоредът. При мощен трус може да има проваляне по постройката, само че не и да се срути като кула от карти. Така че, в случай че не можем да строим като японците, то е по-добре да се опираме повече на старите практики и технологии в строителството на дедите си.

За благополучие постройките у нас не са толкоз високи, а и не трябва, тъй като в бъдещето на човечеството катаклизмите ще зачестяват. След две години ще имаме малко по-силно земетресение откъм Южна България и Македония. За благополучие няма да има опустошения и жертви.

- Прави усещане, че земетресението в Турция стана на пълнолуние. Малко се подценяват гравитационните сили на Луната, само че тя обръща океаните и изобщо диктува биоритъма в човешкия организъм. Как виждате ролята на месечината в тежките бедствия?

- Прави и друго усещане, че множеството мощни трусове стават през нощта и да, в действителност са на пълнолуние. Луната си е неестествен сателит на Земята. Сложен е от нашите основатели, с цел да стабилизира живота на Земята и магнитното поле на планетата ни. Изглежда, че като всяка машина и тя има избрани странични резултати, а един от тях отключва земетресенията.

- Мит ли са метафизичните теории, съгласно които в България има подземни пирамиди, които ни пазят от по-сериозни катаклизми?

- Не е единствено легенда, съществуват такива градежи подземен. Но с изключение на тях самите мегалитни светилища от траките на наша територия са енергийни центрове, които извършват защитни функционалности. Такива геомагнитни центрове има в Плиска, Перперикон, Мадара, Бегликташ, Ранули. Гледате едни голи камъни, обаче те не са инцидентно там, тъй като завихрят силата по избран метод.

Освен това никога не би трябвало да се подценява фактът, че в древността нашите земи са се водили Горен Египет. Реално видяно множеството египетски божества са произхождали от нашите земи – на днешна България, част от Румъния и Украйна. За учените не е загадка към този момент, че майката на Тот е от нашите земи. Преди време посетих Британския музей, където се пази Розетският камък, открит край Нил. Като насочих ръка към него, получих много забавна информация, която и мен ме озадачи.

Даде ми се да видя, че в дълбока античност са съществували 4 златни града. Те са били добре устроени и действително те са направлявали цялото население на Земята и са преразпределяли богатствата. Тези градове са били ситуирани в Северна и Южна Америка, в Европа и в Азия, сегашен Китай. Те са познавали неподозирани технологии, с помощта на контакта им с по-развити цивилизации от Космоса. В съпоставяне с техните технологии днешните смарт телефони наподобяват като дървени играчки. От тях по-късно взимаме медицината, металообработване, корабостроене, архитектура и земеделие.

Според това, което ми се даде от пространство-времето, в което аз влизам и черпя информация, цивилизациите преди нас са живели доста по-дълго. Някой от индивидите са достигали възраст от немислимите през днешния ден 1000-1200 години. Жените от 150 години са влизали в дейна възраст за раждане на деца, а са живеели приблизително до 800 година В един миг нашето ДНК е било блокирано съзнателно, поради което клетката ни е почнала да има по-нисък цикъл на разделяне, след което е почнала да старее по-бързо и да умираме по-рано. В момента учени се пробват да намерят шифъра на безсмъртието в ДНК-то, само че има секрети общества в сянка, които не разрешават това да се случи.

Не инцидентно в Библията написа, че индивидът е богоподобен (създаден по Божий облик и подобие), само че там не се прецизира в какво. А действително това е в съвършенството на нашето ДНК, което съзнателно е блокирано. Който отключи този капацитет, ще може даже през времето да пътешества.

- Пророчицата Слава Севрюкова е казвала българите да си се прибират от чужбина до 2025 година, тъй като тук земята ще бъде предпазена от страшното, което следва. Вируси, унищожителни трусове край нас, ето преди дни в Съединени американски щати мериха температура от минус 77 градуса по Целзий, какво още следва?

- Всичко, което знаем като бедствия, ще мине в сбит порядък и то към този момент се случва – епидемии, трусове, наводнения, урагани, торнада. Реално най-силно ще бъдат наранени Северна Америка, Австралия, елементи от Китай, Япония. В Италия ще има земетресения и наводнения, в Гърция – също. До десетина години във Англия ще има земетресение, а след това цунами и огромно наводняване. Хората ще се чудят къде да бягат и какво да вършат.

Трябва обаче да се каже и нещо друго, което оказва въздействие върху тези процеси. Човекът обича да се прави на Бог. В момента се вършат секрети опити от планетарното държавно управление в сянка, които също като резултат провокират земетресения по планетата. Искат да всяват боязън измежду хората, с цел да ги подчиняват. Те ще разрушават и паричната система, и това се случва сега с тази инфлация, с войната и всичко, което ни следва.

- Уж цените стопираха галопа си в България и още веднъж литнаха нагоре, както прогнозирахте в края на предходната година. Как виждате в този момент обстановката отсега нататък?

- За жал тази наклонност ще продължи при всички съществени артикули – яйца, сирене, кашкавал, горива. Само хляба няма да смеят толкоз да пипат. Ние се надявахме от Турция да взимаме горива, а то в този момент на тях няма да им стигат в процеса на възобновяване. Ще стартират в един миг хората да се сплотяват, ще има протести за взимане на властта от масите в международен мащаб. В Испания, във Франция, под дърво и камък хората ще скочат за правата си. У нас няма да има съвсем нищо, тъй като българинът си мълчи и търпи.

- Много от родните явления от близкото минало са получили феноменални качества измежду претърпяна контузия. Бихте ли споделила по какъв начин се отключиха при вас тези способности?

- Имала съм интервенции, само че те са били по-късно и не чак толкоз съдбоносни. Реално от дребна имах тези качества. Баба ми непрекъснато ме пазеше да не приказвам каквото ми пристигна пред хората, тъй като самата тя имаше такива заложби и очевидно усещаше нещата. Казваше ми: " Виждаш, не виждаш, ще си мъчиш! “. И аз по този начин и привикнах.

Но един път си припомням - споделих на майка, че баща скоро ще почине. Тя сподели, че е здрав, само че в действителност за жал индивидът се спомина. По-късно съм имала в учебното заведение разнообразни обстановки, по-весели. Когато бях 4-5-и клас, си говорихме за бъдещите технологии. Тогава споделих на съученици, че един ден хората ще се обаждат по часовниците си без жица и кабел, само че никой не вярваше, че това е допустимо.

Наскоро си спомних и друга обстановка – подават ми бележника с оценките и ми пристигна привидение за днешните смартфонии, и споделям: " Ей, в случай че знаете какви бележници тефтерчета ще имаме?! Всичко ще написа в тях с едни цветни картинки и с пръст ще се търкат и ще се демонстрират “. Като по-малка видях и инвитрото като способ, който ще се популяризира в резултат на безплодието.

- Споменахте технологиите, а днешните смарт телефони да вземем за пример какво ще ги замести в близко бъдеше?

- Това са холограмите, това са чиповете по тялото, с които ще можем да поддържаме връзка с цялото земно кълбо. Скоро доста специалности ще изчезнат, само че и доста нови ще се появят. Роботите ще навлязат от ден на ден в живота ни, в семейството, в областта на услугите, в градския превоз. Медицината ще навлезе от ден на ден в тайните на генетиката и самостоятелния код. Само с едно сканиране на тялото ще се схваща освен какви заболявания има човек, само че и към какво е благоразположен. Летящите коли също ще навлязат.

- А България ще я има ли като страна?

- Дава ми се, че ще са по-големи границите ни. Това е по този начин, тъй като в близко време границите на Европа ще паднат. Ще се размият народи, нации, българският жанр ще се попретопи. Отделно доста бежанци ще дойдат тук отвред – от Близкия изток, от Африка, от Китай, ще стартират смесени бракове и по този начин идващите генерации ще бъдат разнообразни. Сегашният ни ген ще се обогати. Трета международна война за мен няма да има, само че катаклизми ще има. Еврото ще го приемем идната година, като ще има пролонгация от година-две, през които и левът, и еврото ще важат редом.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР