Мария Силвестър, която съвсем скоро се завръща в ефир като

...
Мария Силвестър, която съвсем скоро се завръща в ефир като
Коментари Харесай

Мария Силвестър емоционално: Имам осиновена сестра на име Мария. А биологичната й майка…

Мария Силвестър, която напълно скоро се завръща в ефир като водеща на „ Бригада нов дом “, се оказа с доста мистериозен персонален свят, в който се оказа, че има и осиновена сестра.
За нея обаче синеоката хубавица крие, най-малко до момента, само че съгласно информациите двете имат доста мощна връзка една с друга, макар че не са биологични родственици.
Нещо забавно – сестрата на Мария Силвестър също се споделя Мария, а нейните родители били клошари, само че майката на Силвестър прибира детето, когато то е на четири години и стартира да се грижи за момиченцето като за свое родно дете, написа „ Галерия “.
„ Майка й изгоря в един пожар при трагичен случай. От болничното заведение се обадиха в държавното институция, в което работеше майка ми, с цел да приберат момиченцето, което е от Костенец. То нямаше къде да отиде. Майка ми я докара за няколко дни и тя остана при нас вечно. Чувствам я като моя сестра. Никога не съм говорила за това, тъй като тя не искаше.
Родена е на Коледа – 25 декември, и е безспорен сървайвър. Тя към този момент е огромна, има си семейство и дете. Тя ме научи, че човек в никакъв случай не знае по какъв начин ще се завърти живота “, споделя история на осиновената си сестра Мария.
Тя има и брат Иван. Самата водеща също в предишното искаше да осинови дете и още не се е отказала от концепцията, тъй като от дребна е научена да оказва помощ. Прави го и в „ Бригада нов дом “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР