Мария Магдалена, известна още като Мари Себастиан, е една от

...
Мария Магдалена, известна още като Мари Себастиан, е една от
Коментари Харесай

Скандалната жена-балон смути мрежата - излезе на улицата и горнището на роклята ѝ падна

Мария Магдалена, известна още като Мари Себастиан, е една от най-скандализиращите с визията си персони в интернет.

Славата ѝ идва преди към девет години, когато стартира трансформацията си от красиво момиче в жената-балон, каквато наподобява през днешния ден. 
                             

Мария израства в строга фамилна конюнктура. Баща ѝ е духовник и непрекъснато постанова на момичето догмите на църквата. Твърде огромните условия и забрани обаче оказват върху Мария противоположен резултат.

На 18-годишна възраст тя претърпява сериозен душевен срив. Първото нещо, което Мария прави, е да се изнесе от у дома. Почувствала се свободна от " оковите ", с които израства, тя с ненаситност стартира да нарушава всички забрани, налагани от родителите ѝ до този миг. 
                             

Първо блогърката стартира работа като стриптизьорка, по-късно като компаньонка, а в този момент и като модел в OnlyFans.

На 21 години Мария осъзнава, че не харесва външния си тип. Става вманиачен почитател на татуировките, а скоро по-късно - и на пластичната хирургия. Прави го, с цел да притегли вниманието към себе си, а може би като самобитен протест против рестриктивните мерки в детството ѝ. Преминава през голям брой пластични интервенции - усилва си гърдите и задните елементи до чудовищни размери, подлага се и на стотици лицеви операции, от които става неузнаваема. 
                             

Операция след интервенция, Мария се трансформира в това, което е през днешния ден - едни я назовават урод, а други ѝ лепват прозвището " жената-балон ".

Днес 26-годишната Мария е удовлетворена от сегашната си визия. Новата ѝ фигура ѝ вдъхва самочувствие и чувство за благополучие и задоволеност. А неотдавна Мария Магдалена назовава себе си Мари Себастиан и се разпознава като мъж гей.

Признава, че интервенциите за нея/него са това, което са рисковите спортове за феновете на мощните чувства. Следващата стъпка е да се снабди с мускули на краката и с пенис. С второто към момента не бърза. Мечтае за величествен неустрашим тип.  
                             

Има близо 160 хиляди почитатели, с които споделя фотоси и видеа от всекидневието си. На едно от последните ѝ клипчета, тя се разхожда в много скандална визия, облечена в синя тясна рокля. В един миг горнището на роклята ѝ пада и разкрива на 100% гръдните ѝ импланти. Мъжете към нея стартират да ѝ вършат похвали, само че тя не им обръща внимание, пробвайки се да избяга от неудобството. 
                             

" Наистина ли мисли, че наподобява красива ", " Как съумява да тича с такива форми ", " Мислех, че дупето или гърдите ѝ ще натежат и ще падне ", " При тичане всичко се тресе като желе ", " Мъжете очевидно харесаха това осъществяване ", " Добре че не го видях онлайн ", пишат интернет консуматори. 

Наскоро Мария Себастиян разгласява и фрагменти от времето, преди интервенциите да я правърнат в това, което е през днешния ден. " Какво се е случило с теб, толкоз красива жена ", " Била си толкоз сладка ", " Какво му е на това момиче, което не харесваш? Било е доста красиво ", чудят се почитатели, доста от които я поучават да спре с интервенциите, защото се е превълнала в нещо извънредно. 
                             

 
                             

 

Мария Магдалена преди интервенциите

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР