Мария Илиева е неразделна с красавец, който наскоро е излязъл

...
Мария Илиева е неразделна с красавец, който наскоро е излязъл
Коментари Харесай

В кого е влюбена Мария Илиева

Мария Илиева е неразделна с красавец, който неотдавна е излязъл от Христова възраст и за който се допуска, че е новият й фаворит. Господинът има лъчение на сериозен предприемач, а не на мачо, който попълня ловното си тефтерче с фамозни каки, настояват виделите двойката от близко.    

" Първо числя се на публиката ми, а по-късно на индивида, в който съм влюбена и обичам. А влюбената Мария наподобява сияйна - мога да скоча толкоз високо, колкото не съм си представяла, че е допустимо. Имам този заряд. Щастлива съм. Обичам да групирам хубавите моменти. С тях се обкръжавам и това ми дава голяма доза порив. Харесвам мислещи хора и това е единствената причина ползата ми да бъде арестуван по-дълго време ", показа поп звездата в „ Папараци “ и добави: „ Всеки има персонален живот, върхове, падове, разочарования, благополучие. Но персоналното пространство ми е доста свидно и нищожно и доста ненавиждам някой да си вре носа в моя съкровен свят “.

Тъкмо поради всичко това Мария Илиева към този момент не разяснява циркулиращите спекулации, че е бременна с второто си дете. В студиото обаче тя се появи с приказен тоалет, който надалеч не обрисуваше формите й. По едно време с водещата Мария Игнатова аха да открият, че са имали едно и също гадже като тийнейджърки. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР