Мария Игнатова показа първия си сватбен танц с Ивайло Нойзи

...
Мария Игнатова показа първия си сватбен танц с Ивайло Нойзи
Коментари Харесай

Ето го първият сватбен танц на Мария и Нойзи

Мария Игнатова сподели първия си брачен танц с Ивайло Нойзи Цветков и удостовери, че е вдигнала втора си женитба навръх рождения си ден. Мария Игнатова навърши 42 години на 26 септември. Двамата избрали незнайното софийско село Житен, с цел да са надалеч от любопитни погледи, само че младоженецът е бил в компанията на двете най-важни дами в живота си-сестра си и щерка си Анна.

Тя е единственото му дете от първия брак. Мария е избрала свободния си уикенд от присъединяване си в „ Маскираният артист “, тъй като на сцената този уикенд бяха другите маски. Много малко хора са били отдадени в тайната женитба, проличава от мненията под фотографията на Игнатова. Сред тях не е била най-хубавата другарка на булката Алекс Раева, която многозначително честити рождения й ден.

"Честит Рожден Ден, моя сродна душа! Моята котка, която може да е нежна и гальовна, само че и да те издере в случай че си неприятен с нея! Моята вярна другарка, коректив, опора и обич! Днес е един специфичен ден и освен, тъй като си се родила... Ти знаеш, за какво! Бъди щастлива, обичана моя ", написа в неделя Раева като благопожелание за рожденичката-булка.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР