Мария Игнатова е готова със своите 20 въпроса, с които

...
Мария Игнатова е готова със своите 20 въпроса, с които
Коментари Харесай

Вярва ли в любовта Мария Игнатова

Мария Игнатова е подготвена със своите 20 въпроса, с които ще разбулва тайните в душите на известните си посетители в „ Папараци – ново 20! “. Първият комедиен таблоид, който започва на 20 септември по bTV, няма аналог в телевизионното пространство у нас, настояват продуцентите му Иван Христов и Андрей Арнаудов. Четвъртият главен състезател в компанията е Даниел Пеев от прекъснатия поради изключителното състояние сериал „ Съни бийч “. Дънди ще провежда спомагателни майтапи – ще дава препоръки на народа по какъв начин да се „ оправи “ със светския живот. В интернет битието почитателите ще гледат “Hate park ” и Бети Методиева, както и хитовата графа „ Мирон става ВИП “.

Мария Игнатова не крие, че поема с кеф следващата телевизионна ръкавица. Блондинката, която трансформира иронията и самоиронията в своя запазена марка, от много време признава, че обича да се състезава с мъжете. Сега ще има чудесна опция, с цел да потвърди, че не пада по-долу от някогашния си екранен и любовен сътрудник Димитър Рачков. Той трябваше да води дружно с Васил Василев-Зуека „ Маскираният артист “, само че към този момент Геро добавя дуета в шоуто, което стартира на 12 септември. Маги и Джуди Халваджиян разясниха, че към този момент единствено са „ заели “ Игнатова на сътрудниците си, само че дали за в бъдеще за нея още веднъж ще има място в продукциите на досегашните й съществени работодатели, може единствено да се допуска. Но пък Мария не си пада по дълготрайни модели, а е почитател на адреналина и на Волтер, който твърди умно: „ Сутрин кроя проекти и през целия ден правя нелепости “. При нея – лишената от суетата на „ хубавиците “ – няма клишета от най-ранна детска възраст. Като отроче на инженери, се чака тя най-малко малко да „ вдява “ от точните науки, само че огромната й мощ е в приключенията. Като младеж се озовава в приемно семейство в Додж сити, Канзас, а домакините й, Грациела и Диого, са същински поданици на Дивия запад. За да се измъкне от средностатистическата американска досада, българката стартира да тренира лека атлетика. Прибира се в родината на 17, само че още веднъж стяга куфарите – този път за Холандия. В Страната на лалетата, където признават дипломата й от Съединени американски щати, приключва лицей, където приготвят телевизионни публицисти. Именно там става на „ ти “ с камерите – както и в кастинг организацията за модели. При идващото си завръщане в България се класира във „ Втори тотошанс “. Пробва се и като певица – има три записани части, и като актриса – напълно епизодично в холивудските продукции „ Риба чук “ и „ Икона “. И тогава на сцената се чува звън – от телефона на човек, акредитиран от Джуди Халваджиян да договаря с русокоската за проба като ководеща в „ Господари на ефира “. Така стартира 12-годишната сантиментално-професионална сага с Димитър Рачков. Но, уви, през днешния ден те даже не си приказват. Поне по този начин настояват очевидци на извънредно инцидентните им срещи около клана Халваджиян. Кой на кого пръв е изневерил е въпрос в областта на всеобщите хипотези. Сигурното е, че Рачков в последно време се подвизава със сочна плеймейтка, която напирала да стане първата публична госпожа Рачкова, а за Мария интензивно се приказва, че се е приютила в лоното на журналиста Ивайло Нойзи Цветков. Но самата тя не влиза в никаква конкретика за него.  

„ Вярвам, че има хора, които би трябвало да се срещнат. Те се срещат и се развихря буря, която опустошава всичко в близост – и тях самите. И оттова насетне нищо не е същото. Не 3, а 300 години да отминат. И в случай че някой ви лъже, че няма сходна обич, дано му отрежат езика, както се споделя в „ Майстора и Маргарита “. Любовта изначално не е боязън, виновност, изнудване, операция, жертва, взаимозависимост, потребност, сигурност. Хората се унищожават един различен и най-безотговорно назовават това обич. Техните деца израстват с концепцията, че по този начин се обича и това е да си обичан. И всичко се повтаря до безспир. Тъжно. Няма потребност да си подготвен на всичко, в случай че любовта е същинска “, споделя преди време Мария пред Diva. Тя признава, че е смела до полуда и кардинално е постоянно подготвена да понесе следствията – тъй като таман този й манталитет е причина за най-смислени и вълнуващи моменти в живота и кариерата й. Така възпитава и сина си Виктор, чиито татко е предприемачът Петко Димитров – да е самоуверен, свободен, да цени значимите неща.

Игнатова се „ надъхва “ за полета на духа от обичаните си създатели – Оскар Уайлд, Джон Стайнбек, Чарлз Буковски, Екзюпери. Техните творения са „ дежурни “ на нощното й шкафче. И не пропуща да напомни, че родителите й са основните „ виновници “ за това, което е – наследила е гените им на протеста, дали са й образование и са я изучили, както се поставя. Но още на 18 взема решение, че няма прекомерно постоянно да им желае препоръки и помощ. Сред най-близките й приятелки все по този начин е Алекс Раева, която пък става панелистка в „ Маскираният артист “. Двете са от една и съща кръвна група – на еманципантките, които постоянно държат да имат избор. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР