Мария Богданова, майка на застреляния от полицай 18-годишен Светльо, се

...
Мария Богданова, майка на застреляния от полицай 18-годишен Светльо, се
Коментари Харесай

Майката на застреляния Светльо с обвинения към полицията

Мария Богданова, майка на убития от служител на реда 18-годишен Светльо, се оплака пред бТВ, че убийството на сина й с нищо не целесъобразно. Тя изрази неразбиране, че младият мъж е упрекнат в нещо, което по думите й не е направил. Недоволства и от това, че полицията твърди за негови предходни прегрешения.

Тя описа, че Светльо в никакъв случай не е бил нападателен. „ Сега трябваше да бъде 12-ти клас, работеше през лятната почивка и живееше напълно спокоен живот. Светльо в никакъв случай не е бил обвинен, обвинен и не е бил арестуван за такива неща “, показа тя.
-->
С другите двама младежи, взели участие в грабежа и нападението на момиче и преследването с полиция, са били дългогодишни другари.

„ Познавам едното - Георги се споделя. За това дете също нищо неприятно не знам. Хората приказват и за моето и за другото, и за третото. Предния ден се чух с него: „ Мамо по какъв начин си? Добре съм, до момента спах. Мамо да знаеш, каквото и да се случва, аз постоянно ще те обичам и те обичам “. Това беше, което ми сподели Светльо. Често ми споделя: „ До теб съм, обичам те “ и не ми е направило някакво по-специално усещане, че ми го сподели “, споделя дамата.

Подробности за случая Мария схваща едвам два дни по-късно.

„ Патологът ни сподели: Вашето дете е умряло от прострелна рана в гърба, която има вход от гърба и излаз начело през белия дроб и е умрял от кръвозагуба. Просто желая правдивост и да знам за какво този служител на реда, който желаят всичките да награждават, простреля детето ми като куче. Дори да е направено нещо, не стоя и не споделям, че е прав, не можеш да отнемеш човешки живот в случай, че това е дете на 18 години и е с голи ръце. Детето ми не беше бандит, не беше апаш, повярвайте ми детето ми не беше такова “, сподели още майката.

Мария Богданова желае единствено правдивост. „ Сега моето дете ще гние, а този служител на реда ще си живее. Днес сгазиха това дете, на следващия ден убиха друго, трети ден не знам какво и по този начин ще си живеем до безсрамие. Искам отговори „ Защо ми убихте детето? “ “, споделя тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР