Мили Макинтош се свърза с майките чрез Instagram в сряда

...
Мили Макинтош се свърза с майките чрез Instagram в сряда
Коментари Харесай

Мили Макинтош се свързва с майките в Instagram, като признава, че се е чувствала „уплашена“ и „изтощена“ след раждането на първото си дете, Сиена

Мили Макинтош се свърза с майките посредством Instagram в сряда, разкривайки, че се е чувствала „ уплашена “ и „ изтощена “, откакто посрещна първото си дете , Сиена, през май 2022 г. 

Бившата звезда от Made In Chelsea, на 34 година, която посрещна втората си щерка, Аурелия (вляво), през ноември 2022 година със брачна половинка си Хюго Тейлър (на снимката), описа за „ бебешки блус “ 

„ В разгара на бебето блус, където всичко се усещаше поразително. Бях най-щастливата, която в миналото съм била, само че не можех да спра да рева. Не разбирах за какво ми беше мъчно, за какво се усещах печален и за какво не бях благополучен от самото начало.

„ Какво аз “ ще кажа на този човек в този момент... доста неща, само че основно, че никой не знае какво прави първоначално, в действителност е мъчно! Добре е да не се чувствате щастливи всяка минута от деня и е добре да плачете, само че става по-лесно.

„ Майчинството ще ускори бор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР