Мария Бакалова и Парис Хилтън първи дружки се оказаха първи

...
Мария Бакалова и Парис Хилтън първи дружки се оказаха първи
Коментари Харесай

Мария Бакалова и Парис Хилтън първи дружки

Мария Бакалова и Парис Хилтън първи приятелки се оказаха първи приятелки. Освен че бе персонално приветствана от самия Брад Пит, 24-годишната българска актриса се оказа един до друг с някои от най-големите лица на кино промишлеността.

В профила си в Instagram Бакалова показа малко видео, оповестено в профила на Парис Хилтън. В него се вижда по какъв начин двете показват какъв брой са си близки, а хотелиерската наследница поздравява своята " красива другарка " за номинацията за Оскар и й споделя, че наподобява зашеметяващо.

Двете дами идват дружно, хванати за ръка, на празненството в Sunset Towers хотел след Оскарите. На излизане още веднъж са уловени от папараците дружно, а Хилтън даже скандира името на българката.

От фотосите, които актрисата показа, се вижда, че на празненството са участвали куп звезди, измежду които и Риана. За купона след премиите Мария още веднъж заложи на бяла рокля с блестящи елементи, само че този път с по-къса дължина. Тоалетът е на ливанския дизайнер Джордж Хобейка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР