Марица (Пловдив) официално откри най-новата си придобивка. На зала Лаута

...
Марица (Пловдив) официално откри най-новата си придобивка. На зала Лаута
Коментари Харесай

Марица откри спортния ресторант в зала Лаута

Марица (Пловдив) публично откри най-новата си облага. На зала Лаута беше открит състезателен ресторант, а на формалното разкриване беше управлението на Марица, състезателки и треньори в тима, представители на Община Пловдив.

На формалното разкриване участва президентът на клуба Илия Динков, вицепрезидент на Марица Светослав Славов, треньорът Борислав Крачанов. Присъстваха районните кметове на Тракия Костадин Димитров и на Южен Костадин Язов, шефът на Оперативна програма Чистота Димитър Георгиев, зам.-директора на Оперативна програма Паркове и градини Николай Чунчуков, общинският консултант Атанас Узунов.

„ С нашия президент господин Илия Динков продължаваме напъните да развиваме волейболния клуб. Искаме да благодарим на Община Пловдив, господин Димитров и господин Язов, както и Оперативна програма Чистота и Паркове и градини, които ни оказаха подпомагане за облагородяването на региона към залата. Благодарим и на нашите девойки, които постоянно са гостоприемни да ни посрещнат. Това към този момент е техният дом за спортуване, за хранене и за възобновяване „, съобщи вицепрезидентът на Марица Светослав Славов.

„ Искам да благодаря на девойките най-много, тъй като без тях нямаше да има никакъв смисъл от всичко това, което вършим “, съобщи президентът Илия Динков.

„ Искам да благодаря на девойките за всичко това, което вършат. Не е работа на спонсори, треньори, състезатели да построяват по някакъв метод спортна инфраструктура. Ние сме ви длъжници на вас. Вие прославяте Пловдив и има толкоз вдъхновяващи моменти, които вършиме. Имате зад тила си мощни хора, които Ви поддържат и това е част от вашия триумф. Винаги сме били отсреща, само че може би сме длъжници “, съобщи кметът на регион Тракия Костадин Димитров.

Ресторантът ще се употребява от всички възрастови групи на Марица от дамите до най-малките – 11-годишните. От клуба считат да дадат помещението и безусловно безплатно за деца от школата, които желаят да честват своите рожденни дни в него. Марица е първият тим в българския волейбол, който може да се похвали с сходно помещение.

Спортният ресторант се намира при започване на зала Лаута, която беше изменена. Главният вход е изцяло освежен с надпис Марица, нов вход и огромна емблема на клуба, която свети в тъмното.

Марица ще работи и със експерт, който ще изготви хранителен режим за тимовете и те ще получават нужната храна непосредствено в залата.

Спортният ресторант ще се употребява и за разбори, видео анализи от тимовете на Марица, както и за конференции.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР