Марихуана, канабис и амфетамин иззеха при проверки служители на полицейските

...
Марихуана, канабис и амфетамин иззеха при проверки служители на полицейските
Коментари Харесай

Марихуана, канабис и амфетамин иззеха полицаи в Търновско

Марихуана, канабис и амфетамин иззеха при инспекции чиновници на полицейските ръководства във В. Търново, Г. Оряховица и Свищов.

В четвъртък сутринта е осъществена инспекция в жилище в регионалния град, населявано от 23-годишна от с. Владиня, известна на полицията. Намерени и конфискувани са към 20 грама растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабис. Като съпричастни към осъщественото действие за период до 24 часа по ЗМВР са арестувани 23-годишната обитателка на парцела и 41-годишиен мъж от разградското село Желязковец, показват от ОДМВР.

Снощи в железничарския град е осъществена инспекция на 23-годишен локален гражданин. Намерени и конфискувани са към 0,5 грама растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабис. При последвало претършуване в населявано от него жилище са открити и конфискувани още към 1,5 грама от същото вещество. Той е арестуван за период до 24 часа по ЗМВР. Същия ден в с. Овча Могила е осъществена инспекция в жилище, населявано от 29-годишна жена. Намерени и конфискувани са към 55 грама растителна маса, реагираща при полеви наркотест на марихуана и 22 пликчета, съдържащи бяло прахообразно вещество, което при полеви наркотест е реагирало на амфетамин. Около 22,30 ч. в четвъртък в крайдунавския град е осъществена инспекция на двама мъже на 35 година от с. Мерданя и на 40 година от В. Търново, известни на полицията и осъждани. При започване на инспекцията единият е изхвърлил на земята пакет, съдържащ към 65 грама растителна маса, която при тестване е реагирала на марихуана и електронна везна. По всички случаи в съответните полицейски ръководства са стартирани досъдебни производства, работата по които продължава.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР