Марго Роби заяви, че сексизмът е вкоренен във всички. В

...
Марго Роби заяви, че сексизмът е вкоренен във всички. В
Коментари Харесай

Марго Роби: Всички са сексисти

Марго Роби съобщи, че сексизмът е затвърден във всички. В изявление за „ Glamour “ номинираната за „ Оскар “ актриса показа наблюдения за дискриминация в промишлеността. Тя признава и че от време на време към момента се съмнява в личните си качества.

„ Ако мога да дам един съвет на по-младата си аз, той ще бъде: „ Достатъчно добра си “. В началото си мислех, че не коствам и че в никакъв случай не мога да се показва на равнище. Аз съм си най-яростният критик и постоянно си споделям, че не съм дала 100% от себе си, че трябваше още да се постарая, че идващия съм длъжна да се оправя по-добре. И до ден сегашен имам моменти, в които чакам някой да ме попита: „ Ама ти по какъв начин стигна до тук? “, споделя звездата от „ Имало едно време в Холивуд “.

Красавицата в последно време стартира да се концентрира и върху работата си зад камерата. Освен в основната роля, тя е и продуцент на идния „ Хищни птици (И фантастичната равноправност на Харли Куин) “. Австралийката обаче твърди, че множеството дами в промишлеността стават жертви на полова дискриминация.

„ Сексизмът е затвърден във всички. Дори и от теб да зависи крайното решение, хората постоянно ще предпочетат да се извърнат към най-старшия мъж в стаята за съвет. В ДНК-то им е. Когато ми задават въпрос и аз имам неговия отговор, те не желаят да ме чуят – подготвени са да попитат сътрудниците ми мъже. Това е обществената подчиненост, на която всички са привикнали. Едва в последно време хората започнаха да се усещат и мисля, че най-накрая са подготвени да одобряват концепцията за тъждество “, проучва Роби.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР