Маргарита Симонян, един от главните пропагандисти на режима на Владимир

...
Маргарита Симонян, един от главните пропагандисти на режима на Владимир
Коментари Харесай

Путиноидната уродка Симонян: Да пуснем ядрена бомба над Сибир!

Маргарита Симонян, един от основните пропагандисти на режима на Владимир Путин, прикани над Сибир да бъде взривена нуклеарна бомба, с цел да бъде ликвидирана " цялата радиоелектроника, всичко цифрово и да се върнем в 1993 година, когато живеехме отлично и дори ще се развеселявам ".

Това стана в нейно авторско предаване в дните, когато Русия отбелязва 30-та годишнина от трагичния октомври на 1993 година, когато танкове, изпратени от президента Борис Елцин, стреляха от упор против постройката на разбунтувалия се парламент на Руската федерация. Тогава починаха над 150 души. След това бе призната конституция, даваща обилни пълномощия на президента и някои анализатори споделят през последните години, че тогава са били положени основите на прекомерната централизация на власт в Кремъл.

Главен редактор на групата RT (съкратеното наименования на Russia Today) Симонян приказва в шоуто си Ч.Т.Д. за последните събития в Русия и за " опасността от Запада ", където нямало да се спрат, заради което " от наша страна става все по-неминуем и все по-безалтернативен нуклеарният ултиматум ".

След което напомни, че починалият водач на така наречен демократична партия Владимир Жириновски предложил преди няколко години при положение на опасност да бъде бомбардиран с нуклеарно оръжие непосредствено Вашингтон.

" Няма да се наложи да бием по Вашингтон ", успокои тя феновете си. " Един интелигентен човек ми сподели нещо, за което дори не бях чувала, елементарна жена съм. Ако на няколкостотин километра над наша територия - някъде в Сибир - се извърши термоядрен гърмеж, нищо няма да се случи на повърхността на Земята. Няма нищо ужасно - нито нуклеарна зима, нито чудовищна радиация, която ще убие всички... А ще бъде извадена от строя цялата радиоелектроника, всички цифрови неща, всички спътници, тази камера, която ме снима, телефонът до мен... " По думите ѝ това щяло да бъде " най-хуманната, най-тревоядната алтернатива "

" Не виждам никакъв различен излаз, с изключение на нещо сходно, без значение дали ми харесва или не ", приключи Симонян.

Сибирски депутати и други представители на властта реагираха с остри рецензии, а член на екипа на московски народен представител е подал сигнал до Следствения комитет " да проучва изявленията на тази гражданка и най-сетне да ѝ потърси административна или наказателна отговорност ".

На всичко това Симонян отвърна със опасност, че ще се отбрани против " някои коментатори " по член 306 от Наказателния кодекс за отправяне на лъжовен донос.

Комунистът народен представител о.з. ген. от сухопътните войски Виктор Соболев, член на комисията по защита на Държавната дума и глобен от Съединени американски щати и Европейски Съюз, съобщи, че " с такива изказвания от страна на Русия не трябва да се излиза ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР