Мани, която нашумя като един от най-скандалните участници в последния

...
Мани, която нашумя като един от най-скандалните участници в последния
Коментари Харесай

Мани разби всички очаквания: Едва не изгони гостите и не провали вечерята в Черешката на тортата

Мани, която нашумя като един от най-скандалните участници в последния сезон на " Игри на волята ", тази седмица имаше шанса да покаже кулинарните си умения в " Черешката на тортата ", дружно с Неделчо, Паулина, Красима и Андрей. И въпреки самата тя нееднократно с горделивост да е споменавала, че е необикновен готвач и хазаин, представянето ѝ не беше от най-хубавите. Всъщност, то въобще не мина без скандал. 

Зрителите, които са почитатели на " Игри на волята ", чакаха с интерес вчерашния епизод на Черешката, защото на трапезата си Мани трябваше да посрещне най-големия си съперник от шоуто предходната година, а точно Паулина. Е, двете по този начин и не можаха да скрият отрицателните си усеща, които намерено изпитват една към друга, само че Мани стигна по-далеч, като се сдърпа и с всички останали на масата.
                             

От позиция на кулинарни умения, тя несъмнено вложи усилия и презентацията на ястията ѝ бе впечатляваща, само че като хазаин съвсем се провали. Още от вратата, Мани побърза да се оплаче на гостите си, че дългите часове, прекарани в кухнята, са я изтощили и като че ли нямаше никакво предпочитание да приветства компанията в дома си, което несъмнено напрегна ситуацията още през цялото време. В средата на вечерта настъпи апогеят на абсурда, защото Мани не съумя да сдържи раздразнението си от гостите. 

Зрителите не подминаха без коментар и външният тип на домакинята, като особено внимание обърнаха на роклята ѝ, която беше меко казано нищожна и прекомерно наблягаше силиконовия ѝ бюст.

 мани, неделчо, красима, андрей, паулина, игри на волята, черешката на тортата

Мани въпреки всичко съумя авансово да завоюва ненавистта на феновете, като в предходните вечери демонстрираше много високи искания към храната и изреди десетки храни, за които е безапелационна, че не допира. Всички бяха любопитни, при съществуването на сходни прищявки, да видят какво ще подготви самата тя, само че се оказа, че менюто ѝ не бе нищо нетрадиционно.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР