Манчестър Сити записа поредна победа във Висшата лига. Гражданите надвиха

...
Манчестър Сити записа поредна победа във Висшата лига. Гражданите надвиха
Коментари Харесай

Манчестър Сити се измъчи срещу Шефилд Юнайтед, но успя да победи

Манчестър Сити записа поредна победа във Висшата лига. " Гражданите " надделяха с 1:0 Шефилд Юнайтед в среща от 21-ия кръг. Единственият гол в мача вкара Габриел Жезус в 9-ата минута. Така отборът на Пеп Гуардиола събра 44 точки и продължава да бъде водач във краткотрайното класиране. " Остриетата " са на дъното с едвам 8 пункта.

Домакините поведоха рано в резултата. В 9-ата минута Феран Торес се пребори доста добре с двама бранители на " остриетата " в наказателното поле и пусна към Габриел Жезус, който от близко откри.

След това " жителите " владееха топката, само че по този начин и не сътвориха нищо рисково пред вратата на Рамсдейл до края на първата част.

В 50-ата минута Феран пропусна отлична опция да удвои резултата с глава. В 72-ата минута Зинченко насочи тежък удар, само че Рамсдейл показва отличен инстикт и мазета влизащата в левия му ъгъл топка. Малко по-късно удар с глава на Лапорт не откри очертанията на вратата.

В 86-ата минута пред гостите се откри добра опция да изравнят. Джон Флек опита удар от въздуха, само че топката мина над вратата на Едерсон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР