Манчестър Сити върна лидерската си позиция във Висшата лига, след

...
Манчестър Сити върна лидерската си позиция във Висшата лига, след
Коментари Харесай

Един гол раздели Ман Сити и Тотнъм, гражданите се върнаха на върха във Висшата лига

Манчестър Сити върна лидерската си позиция във Висшата лига, откакто надделя с 1:0 Тотнъм. Така " жителите " ненапълно се реваншираха за отпадането в Шампионската лига от лондончани.

Единственият гол в мача падна още в 5-ата минута, когато се разписа Фил Фодън. С триумфа " жителите " събраха 86 точки и имат задатък от една пред втория Ливърпул. Тотнъм е трети с 67 пункта.

Двубоят стартира с по-ниско движение, само че още в 5-ата минута " жителите " поведоха в резултата. Топката стигна до Агуеро в наказателното поле, който с глава я прати към Фил Фодън. Англичанинът се намираше пред опразнената врата и бе прецизен за 1:0.
 Снимка 419265
Източник:

Малко преди този момент Едерсон избави удар на излезлия самичък против него Сон. В 14-ата минута бразилският вратар улови удар на Ериксен от близка отдалеченост.

В идващите минути самодейността бе за домакинуте, само че рискове пред Газанига нямаше. В 38-ата минута Кевин де Бройне се контузи и бе сменен наложително.

В 49-ата минута Уокър напредна отдясно и откри Агуеро в наказателното поле. Ударът на аржентинеца бе блокиран от Алдервейрелд. Топката стигна до Фодън, само че той стреля неопределено.
 Байерн (Мюнхен) се подреди на опашката за Кристиян Ериксен
Байерн (Мюнхен) се подреди на опашката за Кристиян Ериксен

" Баварците " ще имат сериозна конкуренция за звездата на Тотнъм

В 71-ата минута резервата Сане проби в наказателното поле и откри Стърлинг. Английският национал обаче пропусна да убие интригата в мача, откакто ударът му бе отразен от Газанига.

До края на срещата " шпорите " пробваха да стигнат до изравнителен гол, само че по този начин и не съумяха да затруднят Едерсон.
 Снимка 419264
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР