Манчестър Сити разполага със силен коз, който смята да използва

...
Манчестър Сити разполага със силен коз, който смята да използва
Коментари Харесай

В Ман Сити се надяват, че клауза в договора на Санчо може да им помогне в битката за Холанд

Манчестър Сити разполага със мощен коз, който счита да употребява в борбата с съперниците за головата машина на. Става дума за уговорка, включена в контракта сред " жителите " и " жълто-черните " за. Според нея британският клуб би трябвало да получи 15% от бъдеща продажба на надареното крило.

Борусия оцени Санчо на 120 милиона паунда през последния трансферен прозорец, което значи, че Сити би трябвало да получи към 15 милиона при договорка с такива параметри. От " " са подготвени да се откажат или най-малко да предоговорят тази уговорка, с цел да получат преимущество пред останалите клубове в борбата за Холанд.

Манчестър Сити обезателно търси нов първокласен нападател, на който да разчита дълготрайно, защото към този момент има съществени физически проблеми и мъчно може да се разчита на 32-годишния аржентинец. В доста от мачовете в последно време е заставен да играе без същински централен нападател. Тези ходове имаха триумф в няколко обстановки, само че испанецът желае трайно решение на казуса.
believe the 15% sell-on clause they have on Jadon Sancho could work in their favour in the race for Erling Haaland.

City could agree to waiver or renegotiate that in order to gain an advantage over other clubs pursuing Haaland.

[]
— City Chief (@City_Chief)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР