Манчестър Сити не остави съмнения в превъзходството си, разбивайки Суиндън

...
Манчестър Сити не остави съмнения в превъзходството си, разбивайки Суиндън
Коментари Харесай

Манчестър Сити не пожали четвъртодивизионния Суиндън за ФА Къп

Манчестър Сити не остави подозрения в превъзходството си, разбивайки Суиндън Таун с резултат 4:1 в дуел от третия кръг на ФА Къп. Бернардо Силва откри в 15-а минута. Габриел Жезус удвои в 28-а минута. Илкай Гюндоган вкара от директен свободен удар за 3:0, а Габриел Жезус изпусна дузпа няколко минути по-късно. Маккърби вкара почетно попадение за домакините, а Коул Палмър довърши всичко за крайното 4:1.

Двубоят стартира с предстоящото преимущество при притежанието на топката за " жителите ", само че в първите 10-15 минути се стигна единствено до няколко блокирани удара на Де Бройне и Габриел Жезус. В 14-а минута Кансело се регистрира с неакуратен удар. Само минута по-късно обаче Коул Палмер настройки топката за Бернардо Силва, който на празна врата не пропусна за 1:0.

Само 3 минути по-късно Бернардо Силва пропусна голям късмет, стреляйки над вратата на Уорд самичък против вратаря на Суиндън. В 22-а минута Де Бройне насочи слаб удар в ръцете на Уорд.

В 28-а минута " жителите " удвоиха своя задатък. След неточност на Суиндън и извеждащ пас на Де Бройне, Жезус нямаше по какъв начин да сбърка самичък против Уорд за 2:0. В 40-а минута Рубен Диас трябваше да избива уверено след рисково центриране на състезател на Суиндън.

В последната минута на първото полувреме Жоао Кансело насочи свръхестествен удар, само че настрана от вратата на Суиндън.

След по-бавен старт на втората част за гостите те съумяха да повишат резултата на 3:0 в 59-а минута. Илкай Гюндоган застана зад директен свободен удар и не сбърка. Само две минути по-късно, въпреки това, Габриел Жезус пропусна дузпа.

В 73-ата минута Гюндоган стреля от разстояние и си завоюва корнер. След осъществяването му резервата Джеймс Макатий се регистрира с пропуск. В 76-ата минута Гюндоган насочи нов удар, който също беше отразен, а малко по-късно Палмър не откри задачата. В 78-ата минута Родри позволи неточност, след която Маккърди съумя да се разпише за домакините и да хвърли в възторг домакинските почитатели.

Само две минути по-късно обаче Коул Палмър ознаменува положителната си игра със подобаващ гол за крайното 4:1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР