Малко след като официално подписа новия си 5-годишен договор на

...
Малко след като официално подписа новия си 5-годишен договор на
Коментари Харесай

Звезда на ЛА Лейкърс след като подписа нов договор: Поздравявам ръководството за отбора, който сглобиха

Малко откакто публично подписа новия си 5-годишен контракт на обща стойност $190 милиона, звездата на ЛА Лейкърс Антъни Дейвис даде обстойно изявление за " Spectrum SportsNet ". Тежкото крило разкри, че не възнамерява да си тръгне скоро от обичания си Лос Анджелис, като това е била главната причина да подпише дългогодишната договорка с " езерняците ".

За решението - " Просто желаех да обмисля опциите си. Да печеля купата с Лейкърс беше ужасно. Поздравявам управлението за тима, който сглобиха. Наистина направихме нещо особено през предишния сезон, като се има поради ситуацията през цялата 2020-а. Не мисля, че имаше подозрения дали ще преподпиша. Просто трябваше да преценява кое е най-хубавото решение за мен и фамилията ми. Радвам се, че подписах. Отборът наподобява ужасно и съм извънредно разчувствуван за идната акция "

За Лос Анджелис - " Ел Ей е мястото, в което желая да бъда. Наистина ме радва обстоятелството, че управлението сглоби превъзходен тим за новия сезон. Лос Анджелис е едно от обичаните ми места. Досега карах само летните си почивки тук, а към този момент имам опцията да пребивавам, както ще бъде и през идващите пет години. Не възнамерявам да си потеглям скоро, тъй че това е повода да избера оптималната алтернатива от пет години за контракта си.

За новия контракт на съотборника си ЛеБрон Джеймс, който ще остане в отбора до 2023 година - " Дори не знаех, че ЛеБрон ще преподпише за още две години. Въпреки че Рич Пол също е мой сътрудник, той не ме осведоми за контракта на Джеймс. Разбрах в деня, в който всички останали също схванаха. Все отново не бях сюрпризиран. Той към момента обича играта и е подготвен да продължи. Очевидно е, че към този момент се замислил да опцията да играе в един тим със сина си "

За новите попълнения - " Привличането на Денис Шрьодер ме изненада най-вече. Наистина не го чаках. Четеш слуховете, чуваш всякакви неща, само че не можеш да бъдеш изцяло сигурен за каквото и да е. Но, когато видях, че договорката е подготвена, просто се изумих. Той е страховит състезател в двете етапи и ще се приспособи към нашия жанр на игра доста елементарно. Загубихме доста играчи, без които нямаше да можем да спечелим купата. Но добавихме такива, които могат да заемат вярната роля в тима, тъй че всичко е окей "

За идващия сезон и устрема към триумф - " Използвах почивката да се възстановя, въпреки и тя да беше къса. След няколко седмици започваме борбата още веднъж. Ще бъде къс сезон, само че ние сме изцяло подготвени да се борим. Мотивиран съм да подвигна купата още веднъж. Когато станахме първенци на Западната конференция ЛеБрон ми сподели следното: " Изчакай, до момента в който вдигнеш огромния трофей ". Любовта и желанието ти към успехите нарастват с всеки сериозен триумф. Искам още веднъж да го усещам и отново да подвигна трофея " Лари О'Брайън "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР