Малко се обезсмисли опозицията в това Народно събрание, защото скандалите

...
Малко се обезсмисли опозицията в това Народно събрание, защото скандалите
Коментари Харесай

Деси Атанасова: Управляващата коалиция е политически Франкенщайн

" Малко се обезсмисли опозицията в това Народно заседание, тъй като свадите в ръководещата коалиция сами се генерират. Тотален неуспех има във всяка секторна политика. Ще се стигне до предварителни избори, те към този момент закъсняват, тъй като тази коалиция е " политически Франкенщайн ". Тя носи повече вреди, в сравнение с изгоди на България. Има единствено систематизиране на сфери на въздействие, делене на държавната софра ", това сподели в " Офанзива “ ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

" Тях ги спои желанието ГЕРБ да не е на власт, с това се оправиха, само че те не се оправят с ръководството ", уверена е тя.

Относно избора на шеф на Българска народна банка, Атанасова съобщи, че е показателно наричането на тази процедура " борба за Българска народна банка ".

Тя показа, че позицията на ГЕРБ-СДС за двамата претенденти е, че не могат да се сравнят по качества с сегашния шеф Димитър Радев.

" До 24 май министър председателят Петков персонално е поел ангажимент ветото против Северна Македония да падне. Нашата позиция е ясна - те би трябвало да изпълнят всички задължения по Договора за добросъседство, както и да се изчистят всички противоречиви исторически въпроси ", сподели Атанасова по разногласието сред България и районен съд Македония.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР