Малко са българите, които не обичат зимно време да седнат

...
Малко са българите, които не обичат зимно време да седнат
Коментари Харесай

Започна се с тънките мезета и тежките питиета

Малко са българите, които не обичат зимно време да седнат на трапезата с чаша вино в ръка или на по ракийка. А още по-добре и в случай че те са греяни и в случай че в стаята има запалена камина. Човек напряко се размечтава пред тази идилична картинка и стартира с неспокойствие да чака настъпването на зимата и рухването на първия сняг.

Но не Ви ли липсва нещо към греяното вино? Може би хубаво мезенце? И едва ли има нещо по-подходящо от изсушения суджук. А той се изсушава още на есен, преди настъпването на зимата.

Мнозина от нас не знаят по какъв начин се суши суджук и си мислят, че си коства единствено в случай че се изсушава домашно приготвеният суджук. Е да, добре е и сами да си го приготвим, само че не постоянно можем да се снабдим с прясно домашно месо. Затова можем да прибегнем и до купешкия суджук, стига да знаем, че е от сигурен източник. Купуването елементарно, само че по какъв начин да го изсушим, в случай че до момента в никакъв случай не сме се сблъсквали с тази активност, вижте препоръките в галерията горе.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР