Малко неща са способни да подобрят настроението и да запленят,

...
Малко неща са способни да подобрят настроението и да запленят,
Коментари Харесай

Какво ще стане, ако спрем да правим любов?

Малко неща са способни да подобрят настроението и да запленят, като едно от най-старите и красиви занимания в света, написа The Health Awareness. Но мнозина подценяват смисъла на здравословния, постоянен секс.

Сега ще ви кажем за какво не би трябвало да се отказвате от секса. Ето какво се случва с тялото ви, когато спрете да вършиме обич:

1. Боледувате по-често

Ако не вършиме секс дълго време, имунната ви система отслабва доста. Това значи, че е по-лесно микробите да влязат в тялото ви и да ви заразят с грип или елементарна простуда. Така сексът ви икономисва тъгите да пиете чай със сладко от малини!

2. Нивото на стрес се покачва

Сексът е превъзходен метод да намалите равнищата на стрес. Редовният секс намалява хормоните на напрежението и ви прави по-спокойни. Без секс се превръщате в бомба със закъснител!

3. Трудно ви е да се възбудите

Колкото и да е необичайно, това е истината: неналичието на постоянна процедура постоянно води до обстоятелството, че човек не може да изпита възбуденост. При мъжете това се демонстрира в проблеми с ерекцията, при дамите – в невъзможността за постигане на оргазъм. Така че не спирайте да упражнявате, с цел да стартирате постоянно от половин оборот!

4. С времето губите желанието да вършиме секс

Ако тялото ви забележи, че интервалът на полово самоограничение е дълъг, това понижава производството на полови хормони. След известно време към този момент не желаете секс и либидото ви се трансформира. Всичко това са признаци на липса на полови хормони.

5. Дистанцията сред вас и колегата ви се усилва

Когато хората в една връзка рядко спят един с различен, междуличностното разстояние сред тях пораства. В резултат на това стартирате да се съмнявате в колегата си и намирате другите хора за по-привлекателни.

6. Самочувствието ви спада

Не е изненадващо, че на човек, който никой не желае, му пада самочувствието. Но неналичието на секс също е неприятна за вашето физическо положение и даже може да докара до меланхолия. Проучванията демонстрират, че постоянният секс може да помогне в битката с депресията и е съвсем толкоз ефикасен, колкото антидепресантите!

7. Повишава се рискът от рак

Мъжете, които не са правили секс дълго време, имат нараснал риск от развиване на рак на простатата. Така че си дайте малко релакс – това понижава риска от рак!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР