Малката дъщеря на Митьо Очите - Ивелина, започва нов бизнес.

...
Малката дъщеря на Митьо Очите - Ивелина, започва нов бизнес.
Коментари Харесай

Дъщерята на Митьо Очите с нов бизнес. Стряска конкуренцията

Малката щерка на Митьо Очите - Ивелина, стартира нов бизнес. Тя е разкрила заложна къща " Надежда ", посредством която ще се занимава с лихварство, написа БЛИЦ.

Всички публични законови условия към предоставяне на заеми с големи лихви против залог са изпълнени и стартът на бизнеса е даден. Ивелина Желязкова е входирала публична молба до Министерството на стопанската система, което би трябвало да глоби старта на бизнеса.
-->
Говори се, че за задачата са наети мастити юристи и надали процедурата ще срещне някаква бюрократична спънка.

Очаква се до няколко седмици да са получили утвърждение и да стартират работата преди дейния летен сезон. Заможният баща е обезпечил за щерка си няколко парцела за бизнеса в курортния комплекс Слънчев бряг.Локацията им не е инцидентно подбрана, а те са наоколо до някои от най-популярните нощни заведения,
казина и питейни заведения. Очаква се от бързите заеми да се възползват туристи, които са останали без пукнат лев в игралните зали или при постоянните летни купони.

Младата дама навлезе в света на бизнеса незабавно след довеждане докрай на междинното си обучение, когато стана собственичка на таксиметровата компания Съншайн 0604. Местни напомнят, че това им е фамилен бизнес, въпреки всичко баба й Станка е една от първите таксиджии в община Несебър.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР