Малък самолет се разби в жилищен квартал във Флорида. Избухнал

...
Малък самолет се разби в жилищен квартал във Флорида. Избухнал
Коментари Харесай

Малък самолет се разби в жилищен квартал във Флорида

Малък аероплан се разруши в жилищен квартал във Флорида. Избухнал е огромен пожар, който огнеборците гасили цяла вечер.

Загинали са трима души – водачът на самолета и двама от живеещите в къщата, в която се е блъснала машината. Поне 4 парцела са понесли вреди.

Самолетът се е разрушил единствено на няколко километра от локално летище. Малко откакто изхвърчал, водачът подал сигнал за злополучие поради отвод на мотора.

Малък аероплан се разруши в жилищен квартал

Полицията още не е разкрила самоличността на водача и задачата на полета.

„ Още търсим, с цел да сме сигурни, че няма и други жертви. Диспечерите от кулата ни споделиха, че водачът се е свързал по радиото и споделил: „ Тревога, паника ”, след което самолетът е липсващ от радарите на 5 километра северно от летището ”, съобщи Скот Елърс, пожарникар от град Клиъруотър.

Мъж снима самолетната злополука, в която почина.Последните мигове на пасажерите в аероплан, аварирал секунди по-късно, демонстрира видео, снимано от една от жертвите, напомня SafeNews.

Писъци и явен проблем в кабината се виждат от стрийма, изработен от Сону Джайсвал. На последните фрагменти се виждат щастливото му лице и пасажерите на полет №69 на компаниятаYeti Airlines, обслужващ линията от Катманду до Покхара и прелитащ покрай планинската верига Анапурна.

Пътниците са били 72 на брой, измежду които 53 непалци, 5 индийци, 4 руснаци, 2 корейци и по един от Австралия, Аржентина, Ирландия и Франция.

Този случай означи най-смъртоносната самолетна злополука в Непал от над 30 години, като жертвите се състоят от 37 мъже, 25 дами, три деца и три бебета.

Причината за злополуката остава в развой на следствие и неотложно след нея е стартирана цялостна избавителна интервенция с присъединяване на хеликоптери, наземни избавителни екипи и представители на локалните управляващи

Източник: NOVA

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР