Македонският журналист Ади Каили от телевизия Алсат пред Bulgaria ON

...
Македонският журналист Ади Каили от телевизия Алсат пред Bulgaria ON
Коментари Харесай

Разгадана ли е мистерията с осмия оцелял от катастрофата на АМ Струма?

Македонският публицист Ади Каили от телевизия Алсат пред Bulgaria ON AIR, че евентуално осмият оживял от автобусната злополука на Автомагистрала " Струма " е 36-годишен емигрант от Близкия изток.

Както стана ясно има разминаване в листата на оживелите от жестоката злополука на Автомагистрала " Струма ", с който разполагат България и Република Северна Македония, заяви Българска национална телевизия.

Според българския лист, там попада името на млад мъж, а в този на западната ни съседка - по-възрастен мъж, който има белгийско поданство.

В македонските медии към този момент излязоха известия по тематиката, като съгласно непотвърдена информация, фигуриращият в листата на България, се е качил на автостоп на територията на страната ни. По-рано през днешния ден стана ясно, че един от оживелите в злополуката твърди, че са избавени 8, а не седем души.

Той се е качил в рейса на територията на България и не е бил в листата на пасажерите от екскурзията.

Информацията обаче е спорна. Твърди се, че първо е откаран в Травматологията в " Пирогов ", по-късно е липсващ от лечебното заведение.

Оцелелите от болничното заведение ми споделиха, че осем индивида се избавиха. В болничното заведение са единствено седем. Казаха ми, че още един пасажер се е качил при 15-минутната пауза в София. Това се ревизира от проверяващите. Оцелелите не познават този човек, описа Ади Каили.

Той видял в листата на оживелите от злополуката име на арабин или африканец. Според него против дребна сума пари се е качил на рейса, с цел да стигне до друга страна. Вътрешното министерство на Северна Македония твърди, че този човек в никакъв случай не е влизал на територията на страната.

Кой разреши този човек да излезе от болница " Пирогов "?, чуди се македонският публицист.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР