Макар във всекидневната и кухнята да прекарваме повече време, спалнята

...
Макар във всекидневната и кухнята да прекарваме повече време, спалнята
Коментари Харесай

Какво ни пречи в спалнята

Макар във всекидневната и кухнята да прекарваме повече време, спалнята е мястото, обвързвано с някои от най-приятните действия - съня и секса. Има няколко неща, които могат да помрачат удоволствието ни и от двете. Ето кои са те.

Килими

Ако се разсънваме със запушен нос, дразнещо гърло или смъдящи очи, не значи, че сме се разболели. По-вероятно е това да е алергия към акарите, които обичат да се спотайват в меки материи като килимите. Решението е постоянно почистване или промяна на килима с антиалергичен.
 Снимка 401819

Ярки цветове

Може да са жизнерадостни, само че не са подобаващи за помещението, в което се надяваме да получим нужната отмора и релакс. По-добре да оставим слънчевото жълто или доматено алено за хола, а спалнята да декорираме в меки и неутрални цветове.

Прекалено доста светлина

Белите феерични пердета са прелестни, само че за всекидневната. Спалнята се нуждае от плътни пердета или щори, които изцяло да " отрязват " външната светлина - единствено по този начин може да се сдобием с задоволително сън.
 Снимка 394079

Домашни любимци

15% от хората са алергични към котки и кучета. Колкото и да ги обичаме, по-добре те да останат да нощуват другаде или, в случай че това е немислимо, да се сдобием с пречиствател на въздух.

Смартфони

На всички ни е известно, че телефоните са виновни за много стрес, непълноценно прекарано време с околните и даже липса на сън. Затова най-малко в спалнята може да сменяем смарт телефона с нещо по-здравословно като книга да вземем за пример.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР