Макар пътуванията да станаха почти невъзможни тази година, куп ВИП

...
Макар пътуванията да станаха почти невъзможни тази година, куп ВИП
Коментари Харесай

Родните звезди, които ще посрещнат Коледа сред екзотика и палми

Макар пътуванията да станаха съвсем невъзможни тази година, куп ВИП лица избягаха от облачна и кална България и избраха екзотичните места по света, с цел да прекарат празниците или просто да си починат. Първа повлече крайник Лияна, която прекара съвсем месец на Малдивите. Ваканцията ѝ обаче свърши и тя сподели сбогом на плажа и морето с надждата да се прибере без проблем макар блокирания въздушен трафик поради новия вариант на китайската болест.

Николета Лозанова се зарече да кара Коледа на топло и извърши обещанието си, като обви в доза загадъчност кое е прелестното място под палмите.

Близначките Емануела и Доротея Толеви отпрашиха за далечна Африка, а със тях сигурност е и продуцентът Андрей Арнаудов, който изкара вируса в края на продуцираната от него „ Фермата “.

Най-новото попълнение на продуцентската компания на Криско - Ина Гаярдо към този момент седмица изкушава с необикновено фотоси от Занзибар, където е в компанията на гадже.

Гери-Никол пък нагорещява постоянно мрежата със секси фрагменти по бански от Бали.

Без подозрение още известни българи ще отпрашат към първокласните курорти по света за Нова година, като няма да пропуснат да залеят обществените мрежи с фрагменти от там.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР