Макар карантината и социалното дистанциране да са наложителни мерки за

...
Макар карантината и социалното дистанциране да са наложителни мерки за
Коментари Харесай

Диляна Попова: Стоя си вкъщи... и даже ми е добре - slava.bg

Макар карантината и общественото разграничаване да са наложителни ограничения за преодоляването на пандемията от новия ковид, те също по този начин съставляват съществено предизвикателство за хората, на които им се постанова да не напущат рамките на дома си за дълго. Часовете, прекарани сред четири стени, като че ли се нижат по-бавно от нормалното, а запълването им с някаква интензивност, позволяваща на човек да се разсее, може да бъде същинско тестване.

Подобно на всички останали, българските известни персони също съблюдават рекомендациите, примерно стоешком по къщите си. Това обаче надалеч не значи, че обстановката за тях е по-лесна.

"Обличайте халатите, дърпайте решетките и стискайте зъби! Прилича на боен режим, само че по-добре да го назоваваме отговорност! ", написа преди няколко дни Диляна Попова в своята публична Инстаграм страница, допълвайки, че има проект по какъв начин да уплътни първата седмица.

"После ще забележим ", приключи тогава тя.

Но какви в действителност са заниманията на хубавицата, помагащи ѝ да премине по-леко през изолацията? Едно от тях се оказва усъвършенстването на кулинарните ѝ умения. Преди броени часове актрисата и модел показа история в обществената мрежа, с която демонстрира на почитателите си по какъв начин пече във фурната първата независимо приготвена вита баница в живота си, шегувайки се, че този факт проличава по резултата. Друго занимание, на което се е отдала, е собственоръчно разработване на маски за лице с подръчни материали.

Освен това половинката на Асен Блатечки поставя грижи и за гостенина, отседнал краткотрайно у тях. На множеството от последните фрагменти, които тя разгласява във виртуалното пространство, се вижда, че компания ѝ прави котка, постоянно намираща място пред фотографския обектив.

"Стоя си у дома... и дори ми е добре. Организирала съм си храна, билки, книги, филми и малко шоколад (с мента) за повече лукс... ", гласят думите ѝ към изложба от фотоси, на които тя театралничи в домашни условия по черно боди с тънки презрамки, върху което носи ярък свободен панталон, и чете книга с ръкавици, предава Dir.bg.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР